Pechhulp SEAT

Template_Banner_1920x640_Pechhulp_Seat.png

Bij iedere nieuwe SEAT hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw SEAT dan helpen wij zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Dat is de mobiliteitsgarantie van Auto Hoogenboom.

Gratis Mobiliteitsservice

Onderhoud bij de SEAT Service Partner heeft niet alleen het voordeel dat uw SEAT in topconditie blijft. Het levert u namelijk ook nog gratis Mobiliteitsservice op, de pechhulp van SEAT die niet alleen voor Nederland geldt maar voor heel Europa! Een fijn idee als u binnenkort op vakantie gaat!

SEAT Service Partner | Mobiliteitsgarantie SEAT Service Partner | Klantenservice

SEAT Mobiliteitsservice in het kort:

De eerste 2 jaar kunt u standaard rekenen op snelle hulpverlening in binnen- en buitenland.

Vervolgens kunt u dit ieder jaar onbeperkt kosteloos verlengen indien u het voorgeschreven fabrieksonderhoud en de geadviseerde reparaties tijdig bij uw SEAT Service Partner laat uitvoeren.

Ook als uw SEAT even niet meer bij de SEAT Service Partner is geweest; het laten uitvoeren van een grote beurt en bijbehorende reparatieadviezen is voldoende om de Mobiliteitsservice weer opnieuw te laten ingaan.

SEAT 24-uursservice via het gratis telefoonnummer 0800 02 42 500 (Voor Buitenland Tel: +31-70-3145375)Eén telefoonnummer

U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit. Het SEAT Servicenummer: +31 (0)800 0242500.

De dichtstbijzijnde SEAT-dealer of andere professionele hulpverlener komt naar u toe en deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van SEAT.

Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de SEAT-dealer laat uitvoeren, is een heel SEAT-leven lang verzekerd van Mobiliteitsgarantie.