Pechhulp Volkswagen Bedrijfswagens

Template_Banner_1920x640_BWG_Pechhulp_Volkswagen_Bedrijfswagens.png

Op uw Volkswagen Bedrijfswagen kunt u vertrouwen. En mocht uw Volkswagen Bedrijfswagen ooit dienst weigeren, dan helpen wij u snel weer op weg. Mobiliteitsgarantie noemen we dat. U kunt 24 uur per dag en in bijna heel Europa rekenen op deze gratis hulpverlening. Dat is mobiliteitsgarantie volgend uw Volkswagen Bedrijfswagen-dealer.

Volkswagen Bedrijfswagen | Klantenservice Mobiliteitsgarantie Volkswagen Bedrijfswagen | Mobiliteitsgarantie

Eén nummer bij pech

Als u met pech komt te staan of als er schade ontstaat aan uw Volkswagen Bedrijfswagen, bel dan het gratis nummer 0800 - 555 7000. De dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagendealer of andere professionele hulpverlener komt dan zo snel mogelijk naar u toe. In het buitenland belt u +31 800 - 555 7000. Wij brengen u dan in contact met de lokale pechhulpdienst. Spreekt u de taal niet of is het nummer onbereikbaar, dan kunt u direct naar Nederland bellen: +31 - 33 4949 101 (niet gratis).

Een Volkswagen-leven lang

De mobiliteitsgarantie geldt in ieder geval tot de eerste grote onderhoudsbeurt die volgens fabrieksvoorschrift moet plaatsvinden. Wilt u ook daarna een beroep kunnen doen op de gratis mobiliteitsgarantie? Laat dan het onderhoud en de reparaties op tijd uitvoeren door een Volkswagen Bedrijfswagendealer. Heeft u of de vorige eigenaar van uw bedrijfswagen het onderhoud of reparaties elders laten uitvoeren? Dan kunt u toch in aanmerking komen voor de mobiliteitsgarantie. U moet dan een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren door een Volkswagen Bedrijfswagendealer en de geadviseerde reparaties laten verrichten.

Volkswagen Bedrijfswagen | Pechhulp Volkswagen Bedrijfswagen | Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie op maat

Met één telefoontje regelen we pechhulp voor u. In veel gevallen helpen we u meteen weer op weg. Maar soms is reparatie ter plekke niet mogelijk. We vervoeren uw Bedrijfswagen dan naar het dichtstbijzijnde dealerbedrijf. Gaat de reparatie langer duren dan drie uur? Dan overleggen we met u over een oplossing.

De mogelijkheden zijn:
een vervangende auto voor de duur van de reparatie (tot maximaal twee dagen);

andere vervoersmogelijkheid zoals taxi of openbaar vervoer (tot maximaal € 77,-);
een hotelovernachting voor u en uw passagiers (maximaal één nacht incl. ontbijt).

De kosten voor deze hulpverlening zijn voor rekening van Volkswagen Bedrijfswagens. In het buitenland moet u soms de kosten meteen betalen. De rekening kunt u dan achteraf indienen bij uw Volkswagen Bedrijfswagendealer.

Voor eigen rekening

De mobiliteitsgarantie vergoedt geen kosten van pech veroorzaakt door eigen toedoen of door oorzaken van buitenaf. Natuurlijk kunt u in zo’n geval wél gewoon een beroep doen op de hulpverlening van Volkswagen Bedrijfswagens. Alleen komen de kosten voor uw eigen rekening. Denk aan een lege accu door eigen toedoen, verkeerd ingebouwde accessoires of de verkeerde brandstof in de tank. Bij een lekke band vergoeden we wel de voorrijkosten.

Is de garantietermijn van uw Bedrijfswagen verlopen? Dan kunt u wel gratis een beroep blijven doen op de mobiliteitsgarantie. Maar de kosten voor eventuele reparaties en benodigde onderdelen komen voor uw rekening. Mobiliteitsgarantie op maat regelt u via uw dealer.