Lease producten

  • Auto Hoogenboom
header_1920x640_Skoda_Superb.jpg

Auto Hoogenboom denkt graag met u mee bij het selecteren van de juiste Leasevorm. Geen bedrijf is hetzelfde en kent andere behoeftes. Wij kijken samen met u naar welk Lease product er voor uw bedrijf het meest geschikt is.

Operational lease

Bij Operational Lease ontzorgen we u volledig. Voor een vast bedrag per maand is de mobiliteit van uw medewerkers 24/7 gegarandeerd. Auto Hoogenboom draagt de volledige zorg voor de financiering, onderhoud, verzekeringen en het afschrijvingsrisico van uw wagenpark.

Flexible lease

Flexible Lease is een Full Operational Lease product, hiermee heeft u voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom uw auto('s) geregeld en weet u exact waar u aan toe bent. Dit in tegenstelling tot wanneer u zelf een auto koopt en u voor onverwachte kosten kan komen te staan. Bovendien heeft u na 12 maanden de mogelijkheid de auto kosteloos in te leveren.

Short lease

Heeft u als wagenparkbeheerder of ondernemer behoefte aan tijdelijke mobiliteit? Wellicht is Short Lease dan de oplossing voor u! Met een kort lopend contract, profiteert u van een compleet dienstenpakket waarmee u volledig door ons wordt ontzorgd.

Stock lease

Een Leaseauto hoeft niet altijd nieuw te zijn. Met Stock Lease kunt u direct en voordelig een (gebruikte) leaseauto rijden. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. Uiteraard bieden wij alleen jong gebruikte auto's aan waardoor u het gevoel heeft dat u in een nieuwe auto rijdt. Bekijk het aanbod via stocklease.nl

Financial Lease:

Financial Lease betreft een financiering van uw wagenpark. Dit geeft u financiële ruimte om te investeren in uw onderneming in plaats van in auto's. Uw bedrijf is de eigenaar van de auto en is verantwoordelijk voor onderhoud, verzekering en belasting.


Sale & Lease back:

Wij kopen uw wagenpark, waarna u een deel of het gehele wagenpark terugleasd. Zo krijgt u extra kapitaal in handen, te besteden aan uw corebusiness. Daarnaast wordt u volledig ontzorgd. Op basis van Full Operational Lease-voorwaarden worden alle operationele en administratieve taken betreffende uw wagenpark geregeld. U loopt bovendien geen enkel financieel risico meer over uw wagenpark.


Bedrijfswagens

Bent u op zoek naar een Volkswagen Bedrijfswagen in plaats van een personenwagen? Via Auto Hoogenboom kunt u Volkswagen Bedrijfswagens leasen tegen een scherp tarief. Bovendien passen wij de Bedrijfswagen volledig naar uw wensen aan.