Mijn Auto Hoogenboom
  • Leasen bij Auto Hoogenboom

    Zakelijk of privé, short, operational of financieel, alle lease vormen zijn mogelijk bij Auto Hoogenboom. Op deze pagina leest u over alle mogelijkheden. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Alle leasemogelijkheden

Private Lease bij Auto Hoogenboom

Private lease

In een splinternieuwe auto rijden maar niet kopen? Dan is Private Lease iets voor u. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een zelf uitgekozen nieuwe auto zonder zorgen!

Meer informatie
Operational Lease bij Auto Hoogenboom

Operational lease

Bij Operational Lease ontzorgen wij u volledig daarom noemen we dit ook wel Full Operational Lease. Hiermee is voor een vast bedrag per maand de mobiliteit van uw medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week gegarandeerd.

Meer over Operational lease
Occasion lease bij Auto Hoogenboom

Occasion lease

Een Leaseauto hoeft niet altijd nieuw te zijn. Dit noemen wij Stock Lease. Met Stock lease kunt u direct en voordelig een jong gebruikte leaseauto rijden. De afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden. Uiteraard bieden wij alleen jong gebruikte auto’s aan waardoor u het gevoel heeft dat u in een nieuwe auto rijdt.

Bekijk ons aanbod
Short Lease bij Auto Hoogenboom

Short lease

Heeft u als wagenparkbeheerder of ondernemer behoefte aan tijdelijke, flexibele mobiliteit tussen de 12 en 24 maanden tegen een scherp tarief?

Wellicht is Short lease de oplossing voor u! Met een kortlopend contract, profiteert u van een compleet dienstenpakket waarmee u volledig wordt ontzorgd.

Meer over Short lease

Zakelijk en private lease aanbod

Zakelijk aanbod
Uit voorraad leverbaar
Shortlease
Zakelijk occasion lease
Operational lease
Private aanbod
Uit voorraad leverbaar

Alle beschikbare merken voor operational lease

Hoogenboom Lease is niet merk gebonden. Uiteraard kunnen wij snel schakelen met onze Volkswagen, Audi, SEATen ŠKODA voorraad, maar ook uw Tesla, Mercedes of Fiat leaset u voordelig via Hoogenboom Lease.

Volkswagen operational lease
Audi operational lease
SEAT operational lease
SKODA operational lease
Volkswagen Bedrijfswagens operational lease

Auto Hoogenboom Lease

Bij Auto Hoogenboom bedienen wij onze klanten van mobiliteit. Snel, efficiënt, van multinational tot lokale loodgieter, met scherpe zakelijke lease tarieven. Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in de VAG merken, maar op het gebied van zakelijke lease kunnen wij u elk merk en model bieden dat u wenst. Met diverse service locaties in de regio Rijnmond, eigen schadebedrijven en een totaal oplossing voor elektrisch rijden, ontzorgen wij u en uw bedrijf voor de volle 100%.

Neem contact met ons op via lease@autohoogenboom.nl of bel ons op 010 – 272 23 70.