• Volkswagen is mobiliteitspartner van de KNVB

    Oranje is van iedereen. Volkswagen is voor iedereen. Daarom is Volkswagen officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB.

Volkswagen is officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB.

Volkswagen is mobiliteitspartner van de KNVB

Oranje is van iedereen. Volkswagen is voor iedereen. Daarom is Volkswagen officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB. “Ons gezamenlijk doel: zoveel mogelijk de nul houden als het gaat om de CO2-uitstoot, ook rondom voetbalwedstrijden.” Met elke elektrisch gereden kilometer komen we dichter bij deze gezamenlijke ambitie van Volkswagen en de KNVB.

Duurzame partnership Volkswagen KNVB UEFA

De KNVB en Volkswagen zijn een nieuwe samenwerking aangegaan tot in elk geval eind 2023. Volkswagen wordt samen met zustermerk Volkswagen Bedrijfswagens de Duurzame mobiliteitspartner van de Nederlandse voetbalbond en tevens Trotse supporter van alle Oranjefans. Volkswagen en de KNVB streven beide naar een CO2-neutrale toekomst en bundelen de krachten om onder meer het vervoer van sporters en supporters rondom voetbalwedstrijden milieuvriendelijker in te vullen.

  • Volkswagen is Duurzame mobiliteitspartner KNVB en Trotse supporter van alle Oranjefans
  • KNVB vernieuwt wagenpark met volledig elektrische Volkswagens ID.3
  • Beide partijen streven naar lagere CO2-uitstoot ‘voetbalverkeer

Lees gerust verder

U bent van harte welkom