Ontdek de eerste beelden van de Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron nieuw 2021

Met de Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron debuteert Audi in de klasse van de elektrisch aangedreven compacte SUV’s. De nieuwe modellen nemen het design van de Q4 concept cars over en bieden volop ruimte, innovatief bedieningsgemak en 100% connectiviteit. Ontdek de eerste beelden van de Q4 e-tron.

  • Launch edition leverbaar v.a. € 48.295,-
  • Zakelijke lease v.a. € 585,- p/m (netto bijtelling v.a. € 262 p/m)
  • De Audi Q4 e-tron is bestelbaar
  • Vanaf juni leverbaar in Nederland
  • De Q4 Sportback e-tron volgt later dit jaar
Audi Q4 e-tron interieur nieuw
Q4 e-tron Launch editions

De Audi Q4 e-tron zal als Q4 35 e-tron en Q4 40 e-tron verschijnen op de Nederlandse markt en beschikbaar worden in vier aantrekkelijke Launch editions. U kunt de Q4 e-tron bestellen en in juni zal de marktintroductie plaatsvinden.

Functionele sportiviteit

Het moderne interieur van de Audi Q4 e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant: zelfverzekerd. Achterkant: krachtig

Audi Q4 e-tron zijkant bestellen

Praktisch en ruim

De Audi Q4 e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 520 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.490 liter.

Audi Q4 e-tron Sportback Audi Centrum Rotterdam
Audi Q4 Sportback e-tron: Indrukwekkende uitstraling

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

Heeft u interesse in de Audi Q4 e-tron of Q4 Sportback e-tron? Vul dan onderstaand formulier in en laat ons uw opmerkingen of vragen weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij streven ernaar dit binnen 1 a 2 werkdagen te doen.

Offerte

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Lees gerust verder

U bent van harte welkom