Verlengde garantie Volkswagen

Template_Banner_1920x640_Volkswagen_Verlengde_garantie_Volkswagen.png

Een reparatie aan uw auto komt altijd ongelegen, niet in de laatste plaats door de onverwachte extra kosten die dat met zich mee kan brengen. Met een nieuwe Volkswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Als u voor één van de extra garantiemogelijkheden van Volkswagen kiest, verlengt u deze zekerheid.

Extra garantie.

Alles voor uw Volkswagen.

Voordelen Volkswagen Extra Garantie.

Aankoop van een nieuwe Volkswagen? 


U neemt Volkswagen Extra Garantie af bij Auto Hoogenboom tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Daarmee profiteert u van:
- Dekking in binnen- en buitenland.
- Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.

Volkswagen Extra Garantie is eenvoudig af te sluiten op het moment van aankoop van een nieuwe Volkswagen. Wij vertellen u graag meer over de extra garantie!

vw-extra-garantie_2.png
Kies voor Volkswagen Extra Garantie. Als u Volkswagen Extra Garantie afneemt bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten.

U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparaties zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

 

Voordelen Volkswagen Zekerheidspolis.

Rijdt u al Volkswagen? 


U kunt de Zekerheidspolis op elk moment afsluiten binnen de twee jaar durende fabrieksgarantie.

U sluit de Zekerheidspolis af tegen aantrekkelijke tarieven bij Auto Hoogenboom. Neem voor meer informatie contact met ons op via de gegevens op deze pagina.

 

 

Nog garantie op uw Volkswagen? Sluit de Zekerheidspolis af.

Wilt u op een later tijdstip extra zekerheid? Dat kan. Zolang uw Volkswagen nog onder fabrieksgarantie valt, kunt u zich met de Zekerheidspolis voor één of twee jaar extra verzekeren tegen onverwachte reparatiekosten.