Economy Service BWG

  • Auto Hoogenboom
banner_1920x640__Economy_Service_Volkswagen_Bedrijfswagens.png

Gaat uw Volkswagen Bedrijfswagen al wat langer mee? Dan komt uw Bedrijfswagen in aanmerking voor Economy Service. U profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door de monteurs die officieel gecertificeerd zijn door de Volkswagen fabriek.

De voordelen van Economy Service

Naast het speciale tarief van de onderhoudsbeurt voor oudere Volkswagen modellen zijn er nog meer voordelen door het gebruik van Economy Service. Hieronder alle voordelen van het gebruik van Economy Service op een rij.

Wilt u weten wat het onderhoudsadvies voor uw Volkswagen Bedrijfswagen vanaf 5 jaar is? Neem dan contact met ons op.

Economy Service | Lage onderhoudsprijzen Economy Service | Voordelige reparaties

Speciaal voor oudere modellen hanteert Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen kunnen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden en dus kosten bijkomen. Denk hierbij aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. Bekijk de complete prijslijst in de bijlage onderaan de pagina.

Bij Economy Service krijgt u standaard Mobibiliteitsgarantie. Daarmee bent u na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverleners. Speciaal voor reparaties bij oudere modellen hebben we ‘Volkswagen Economy Onderdelen’. Dit is 100% Volkswagen kwaliteit, maar wel voordeliger dan ‘Volkswagen Originele Onderdelen’. De Service Adviseur kan precies aangeven voor welke reparaties er Economy Onderdelen beschikbaar zijn. 
Economy Service | 2 jaar garantie Economy Service | Prijs is vooraf bekend Economy Service | Gratis APK
Bij Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.
Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt Volkswagen u een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in uw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreekt hij met u wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.  Is uw Volkswagen ook toe aan een APK-beurt? Met Economy Service is de APK helemaal gratis. De enige voorwaarde is, dat u Volkswagen Inclusief-lid bent. Nog geen lid? Geen probleem, het lidmaatschap is gratis. Met Volkswagen Inclusief profiteert u van extra kortingen en exclusieve privileges. 


Auto Hoogenboom is voordeliger dan u denkt.

Is uw Volkswagen ouder dan 5 jaar? Dan is onderhoud bij een Volkswagen dealer helemaal geen gek idee. Want met Economy Service is het veel voordeliger dan u denkt. U profiteert en van een extra lage prijs voor onderhoud en u kunt weer maximaal 2 jaar of 30.000 km vooruit*.

Maak nu een werkplaatsafspraak >