Onderhoud VW Bedrijfswagens

Template_Banner_1920x640_BWG_Onderhoud_VW_Bedrijfswagens.png

Uw Volkswagen Bedrijfswagendealer werkt altijd conform de hoogste eisen. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw auto tot in het kleinste detail bekeken. Altijd door vakkundige monteurs. Doordat ze regelmatig trainingen krijgen en getest worden op hun kennis is hun deskundigheid gegarandeerd. Iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg met u, en er wordt steevast gebruik gemaakt van originele Volkswagen-onderdelen. Vaste tarieven, uitmondend in heldere facturen, geven precies aan waar u aan toe bent. Dus nooit verrassingen achteraf. Of u moet erdoor verrast worden dat die hinderlijke kraak weg is of het contactslot doorgesmeerd blijkt te zijn.

Hulp bij het kiezen van een Onderhoudsbeurt

Volkswagen Bedrijfswagen | Grote beurt Volkswagen Bedrijfswagen | Kleine beurt

Grote beurt

Een grote beurt is een uitgebreide inspectie van uw Volkswagen Bedrijfswagen. De motorolie wordt ververst en het oliefilter vervangen. Bij een bepaald aantal gereden kilometers of na een bepaalde tijd wordt het interieurfilter en/of het luchtfilter ook vervangen. Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning en het complete remsysteem. Het motormanagement en de elektrische installatie worden gecontroleerd en indien nodig bijgesteld. Verder worden de accu, uitlaatsysteem, wielophanging, schokdempers en koelsysteem geïnspecteerd. Bovendien horen hier de controle van de multiriem en indien noodzakelijk de distributieriem nog bij. Tot slot worden alle scharnieren en sloten gesmeerd en vloeistoffen bijgevuld.

Kleine beurt

Bij de kleine beurt worden de vitale componenten van uw Volkswagen Bedrijfswagen gecontroleerd. Motorolie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Remmen worden gecontroleerd en vloeistoffen op peil gebracht. De banden worden gecontroleerd en op druk gebracht en de verlichting wordt nagelopen.

Volkswagen Bedrijfswagen | Jaarbeurt

 Volkswagen Bedrijfswagen | Longlife Service

Jaarbeurt

Deze beurt is een uitkomst wanneer u niet veel kilometers rijdt en uw auto daardoor niet afwisselend toe is aan de kleine beurt gevolgd door de grote beurt. Een jaarbeurt is vrijwel gelijk aan de grote beurt, maar door de lage kilometerstand is het niet nodig alle werkzaamheden van de grote beurt uit te voeren. Dat maakt de jaarbeurt een stuk voordeliger dan de grote beurt, waarbij u bovendien een jaar lang met een veilig gevoel op de weg zit.

Longlife service

Ook wel Verlengde Onderhoudsinterval genoemd. Voor de meeste Volkswagen Bedrijfswagens van na 2001 zit het onderhoudsadvies even anders in elkaar. Op basis van het rijgedrag beoordeelt de boardcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat zelfs tot 40.000 kilometer of 2 jaar! Deze VOI gaat verder dan een grote beurt, omdat uw auto weer maximaal 30.000 kilometer of 2 jaar moet kunnen rijden tot de volgende onderhoudsbeurt.

Volkswagen Bedrijfswagen | Vaste onderhoudsprijzen Volkswagen Bedrijfswagen | Onderhoudsbeurt

Vaste onderhoudsprijzen

Voor Bedrijfswagens die al wat langer in bedrijf zijn.
Wie kiest voor een Volkswagen Bedrijfswagen kiest voor zekerheid. En wie kiest voor onderhoud door de Volkswagen Bedrijfswagendealer heeft altijd de zekerheid van perfecte service. Vakmensen die uw Volkswagen Bedrijfswagen door en door kennen en ervoor zorgen dat u, onder alle omstandigheden, blind kunt vertrouwen op uw bedrijfswagen.

En nu gaan we nog een stapje verder als het om zekerheid gaat. Met vaste, lage onderhoudsprijzen. Speciaal voor Bedrijfswagens die al een tijdje in bedrijf zijn.

Caddy t/m 2004: € 229,-
Transporter t/m 2003: € 229,-
LT t/m 2006: € 229,-

Onderhoudsbeurt

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw Volkswagen Bedrijfswagen op alle essentiële punten gecontroleerd. Ook worden de olie en het oliefilter vervangen en de ruiten-, rem- en koelvloeistof bijgevuld. En wordt de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen Bedrijfswagen kunnen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bijkomen.

Volkswagen Bedrijfswagen | Voordelen

Voordelen

Met een onderhoudsbeurt bij de Volkswagen Bedrijfswagendealer krijgt u gratis pechhulp, 24 maanden garantie op fabrieksoriginele onderdelen, een waardebon voor een gratis APK en natuurlijk de expertise van Volkswagen-monteurs.

En wie nu kiest voor de zekerheid van onderhoud door de Volkswagen Bedrijfswagendealer is ook nog eens verzekerd van zeer voordelig vervangend vervoer. Vraag naar de voorwaarden.