• De Audi A7 Sportback: geen alledaagse Audi.

  De Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen.

Vanaf € 90.771,-
Private lease
V.a. € 1.366,- p/m*
Zakelijk lease V.a. € 1.085,- p/m

Audi A7 Sportback: highlights

model-highlights-site-audi-a7-slimme-assistentiesystemen
Toekomstige moderne mobiliteit, nu te ervaren

Maak kennis met de slimme assistentiesystemen en geautomatiseerde rijfuncties voor een nieuw tijdperk. Zet de volgende stap op weg naar piloted driving in deze digitale tijd.

model-highlights-site-audi-a7-achterlichten
Charismatische achterlichten

De doorlopende LED-lichtstrook in de charismatisch sculpturale achterkant levert een brede en nauwkeurige verlichting voor achteropkomend verkeer op. Tegelijkertijd is het voor die verkeersdeelnemers een optisch kunststukje.

Een luisterend oor met spraakbesturing

In de Audi A7 Sportback kunt u diverse functies met spraaksturing bedienen. Dit werkt alsof u een gesprek van mens tot mens voert, want de slimme spraakassistent begrijpt ook formuleringen uit alledaags spraakgebruik.

model-highlights-site-audi-a7-cockpit van een nieuw tijdperk
De cockpit van een nieuw tijdperk

Clean, perfect geïntegreerd en als uit één stuk gegoten: de high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt en geven het progressieve bedieningsconcept het podium dat het verdient.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

audi a7 sportback audi centrum rotterdam

Ontdek de Audi A7 Sportback

De Audi A7 Sportback vertolkt een nieuwe, revolutionaire designtaal: De scherpe lijnen, de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur en het coupéachtige silhouet benadrukken het vooruitstrevende en sportieve karakter. Ervaar ook de nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panorama dak heeft een 60% groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon uw medereiziger en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. Achterin is nog meer bewegingsruimte zonder dat dit gevolgen heeft voor de kofferbak. En natuurlijk geniet u van alle comfort en hoogwaardige afwerking. U waant zich in een cockpit van een nieuw tijdperk. Deze Audi beschikt over maar liefst 400 personaliseerbare instellingen en 39 rijasissistentie systemen. Bij Audi Centrum Rotterdam kunt u kennis maken deze bijzondere verschijning, die zowel stilstaand als rijdend indruk maakt! Wilt u een proefrit maken in de Audi A7 Sportback?

Proefrit inplannen

Audi A7 Sportback zakelijke leasen?

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, bieden we een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een nieuwe Audi A7 Sportback, waarin de kosten voor onderhoud en verzekering zijn inbegrepen. Het enige wat u nog hoeft te regelen is het wassen van uw auto en tanken. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor u regelen. 

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

 • Rijden in een nieuwe Audi
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf uw Audi A7 samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Bekijk onze complete voorraad

TFSI e quattro met innovatieve plug-in hybrid aandrijving

De A7 Sportback is er ook met efficiënte plug-in hybridetechnologie in combinatie met quattro permanente vierwielaandrijving. In deze TFSI e quattro-modellen gaat de 2.0 TFSI benzinemotor een intelligent en soepel samenspel aan met een elektromotor en de zeventraps S tronic-automaat. De plug-in hybride modellen zijn dus sportief en milieuvriendelijk. Ze hebben een nieuw, groter accupakket gekregen, met een grotere range. Hierdoor is de elektrische actieradius van de A7 Sportback toegenomen tot maximaal 73 kilometer. U heeft de keuze tussen de A7 Sportback 50 TFSI e quattro en 55 TFSI e quattro. Naast de reguliere A7 Sportback heeft Audi ook nog de S en RS versie: de S7 Sportback en RS 7 Sportback.

Toon uw eigen stijl

De optionele, in diverse kleuren instelbare contour- en ambienteverlichting maakt van het interieur een podium voor je eigen inzichten. Bovendien wordt het binnenin karaktervoller. Lichtgeleiders accentueren interieurvormen, benadrukken het dashboard en designstructuren en komen bovendien van pas om in het donker comfortabel in en uit te stappen.

Ontdek onze 3 Audi A7 uitvoeringen

Audi A7 Sportback

Sportback

 • LED-koplampen
 • Lichtmetalen velgen 18″ “10-arm-Turbine”-design
 • MMI navigatie
 • Bekleding leder “Twinleder”
 • Bagageruimteklep, automatisch bedienbaar
Audi A7 Sportback TFSI e

Sportback TFSI e

 • LED-koplampen
 • Lichtmetalen velgen 18″ “10-arm-Turbine”-design
 • MMI navigatie
 • Bekleding leder “Twinleder”
 • Bagageruimteklep, automatisch bedienbaar
Audi A7 RS7 Sportback

RS7 Sportback

 • Onderzijde voorbumper, luchtinlaten voorbumper en diffusor achter in aluminiumoptiek mat
 • Sierlijsten, aluminium mat, rondom de zijruiten
 • Velgen, gegoten lichtmetaal 10,5J x 21 “10-spaak-ster”-design
 • HD Matrix LED koplampen met Audi Laserlicht
 • Adaptive air suspension RS

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.