• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Audi TT Roadster

Rijklaar vanaf
€ 65.079

De Audi TT Roadster

Een echte sportwagen met een ontwerp dat onmogelijk voor een andere auto is aan te zien. Al twee decennia biedt elke Audi TT een karakteristieke uitstraling die elke generatie met zijn tijd meegaat. De TT Roadster biedt een sportieve beleving en het plezier van open rijden. Bovendien is de TT al twee decennia een echte Audi, met de modernste technologieën en de beste afwerking.

 • Pure power
 • Exclusief en helemaal eigen
 • Innovatieve verlichting
 • In tien seconden van een gesloten naar open dak!
Rijklaar vanaf
€ 65.079
TT Roadster lights 1920X1080 Att D 181004 Audi Centrum Rotterdam

De Audi TT Roadster Leasen?

Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden. Private lease behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je TT Roadster samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

De Audi TT Roadster, luchtig design

Pure power
De Audi TT Roadster beschikt duidelijk over hetzelfde DNA als de andere Audi sportmodellen. Onder de vier ringen op de motorkap liggen sterke benzinemotoren. De 40 TFSI 145 kW/197 pk is er met zeventraps S tronic versnellingsbak. De 45 TFSI 180 kW/245 pk is er zowel met zeventraps S tronic als met handgeschakelde zesbak. Bovendien is de 45 TFSI S tronic te combineren met quattro-aandrijving. Audi drive select is standaard, voor een individuele afstemming van comfortabel tot sportief. (Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3–7,3 l/100 km; gemiddelde CO2-emissie 143–166 g/km)

Exclusief en helemaal eigen
Een Audi TT Roadster is op zich al bijzonder, maar met kleuren en bekleding van Audi exclusive staat er een bolide voor de deur waarvan u niet snel een tweede tegenkomt. De medewerkers van Audi exclusive kunnen als geen ander inspelen op persoonlijke wensen. Dit label van Audi Sport GmbH staat garant voor exclusiviteit, precies volgens uw aanwijzingen.

Zien en gezien worden
Autoverlichting is functioneel, maar op de Audi TT Roadster is het beslist ook design. En innovatief, want de Audi matrix-led-koplampen en matrix-oled-achterlichten zijn de maatstaf op het gebied van zien en gezien worden. De lichttechniek in de koplampen past zich aan de omstandigheden aan en reageert zo op elke verkeerssituatie.

Een duidelijke koers
Het dashboard van de Audi TT Roadster zit vol met de modernste technologie. De Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentarium, waarvan u de weergave zelf kunt aanpassen. In een onbekende stad zet u bijvoorbeeld de navigatiekaart groot in beeld, zodat u goed ziet waar u heen moet. Bij ‘MMI navigatie plus’ hoort ook een touchpad op de draai-/drukknop in de middenconsole, voor een extra gemakkelijke bediening.

Veiligheid voorop
In het hectische verkeer komen slimme hulpsystemen goed van pas. Audi side assist waarschuwt met een led voor voertuigen in de dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/h om de Audi TT Roadster binnen de lijntjes te houden. De techniek doet dit met subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent, surroundweergave van obstakels en een achteruitrijcamera.

Pak elke minuut in de open lucht
In slechts tien seconden opent de grijze of zwarte kap van de Audi TT Roadster. Omdat dit zo vlug gaat, wordt open rijden heel vanzelfsprekend. Ook tijdens kortere ritten. Ook als de weerapp zijn twijfels heeft over neerslag en temperatuur. Gewoon zoveel mogelijk genieten.