• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 700 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • De mobiliteitspartner van Rijnmond

Audi S5

De Audi S5

De Audi S5 Sportback TDI is ruim genoeg voor het gezin en hij heeft de power van een sportauto. Een royaal interieur en een krachtige TDI-motor zorgen ervoor dat hier een bijzondere vijfdeurs bolide voor u klaarstaat. Ook optisch weet deze sportieveling te overtuigen met zijn nieuwe designtaal en een speciale, aan het S-model voorbehouden aankleding.

 • Sporthart in een maatkostuum
 • In minder dan vijf seconden van 0 naar 100 km/h
 • 347 pk
 • Koppel 700 Nm
 • Comfortabel ruimtewonder
Audi S5 Sportback Audi Centrum Rotterdam 3

De Audi S5 Zakelijk Leasen?

Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je S5 samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

De Audi S5, sporthart in een maatkostuum

Het design. De nieuwe designtaal van de Audi S5 Sportback TDI ziet er vanuit elke hoek sportief uit. Hij heeft een grote aantrekkingskracht. De bijzondere S-kenmerken onderstrepen dit beeld. Zo zijn er de S-bumpers, de mat titaanzwarte honingraatgrille met mat aluminiumzilveren afwerking, de grote en nadrukkelijk geaccentueerde luchtinlaten en de mat aluminiumzilveren voorspoilerrand. Van opzij bezien maken de 18 inch wielen, het verlaagde S-sportonderstel en de mat aluminiumzilveren spiegelkappen indruk. Open het portier en de verlichte dorpelafwerking met S-logo schittert u tegemoet. Tot slot kijken we naar de brede achterkant, waar een S-diffusor met mat aluminiumzilveren omlijsting, de vier verchroomde uitlaten en de S-achterspoiler op iedereen indruk maken.

Het interieur. Ook binnenin maken speciale details de sportieve aanspraken van de Audi S5 Sportback TDI volledig waar. Zo zijn er de optionele S-sportstoelen, de standaard decoratielijsten in mat geborsteld aluminium en het met S-logo en contrasterende stiksels afgewerkte driespaaks multifunctionele lederen stuurwiel. Door de nadruk op horizontale interieurlijnen, de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit alsmede de moderne Audi infotainmenttechnologie is sprake van een bijzondere beleving. Die kunt u met het maatwerk van Audi exclusive helemaal aan uw eigen smaak aanpassen.

Functies zoals de optionele MMI navigatie plus zijn in de Audi S5 Sportback TDI intuïtief te bedienen vanaf het 10,1-inch grote MMI touchscreen. Dit schermt geeft haptische feedback. Ook spraaksturing is inbegrepen. Een andere aantrekkelijke optie is de ‘Audi virtual cockpit plus’; een 12,3 inch groot full-HD digitaal instrumentarium. In de speciale S-weergave verschijnt de toerenteller in het midden van het instrumentenpaneel. Met een volgens eigen voorkeur instelbare bediening, intuïtieve menustructuur en op de bestuurder gerichte weergave zijn misverstanden uitgesloten.

Onderweg sporten. In minder dan vijf seconden van 0 naar 100 km/h. Een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/h. De 255 kW/347 pk en 700 Nm sterke 3.0 TDI-motor van de Audi S5 Sportback TDI zet overtuigende prestaties neer. Het gemiddeld verbruik bedraagt 6,1–6,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-uitstoot 160–162 g/km. De quattro permanente vierwielaandrijving met sportdifferentieel verdeelt het aandrijfkoppel actief en variabel over de assen. De dynamische besturing zorgt door de snelheidsafhankelijke aanpassing van overbrenging en bekrachtiging voor meer comfort en een betere efficiency. Over besparingen gesproken: daarbij komt ook het 48-volt mildehybridesysteem om de hoek kijken. Met Audi drive select en de standen Dynamic, Comfort, Auto, Individual en Efficiency conformeert de rijbeleving zich zelfs aan uw eigen wensen.