• Beoordeeld met 4,8/5
  • Altijd 500 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Audi RS 5

Rijklaar vanaf
€ 126.608

Waar ben je naar op zoek?

Audi RS 5

Vanaf €122.520,-

Elegant, krachtig en snel. De Audi RS 5 Coupé. Onder de elegante lijnen van de Audi RS 5 Coupé schuilt een pure sportauto. De 2.9 V6 TFSI levert een vermogen van 331 kW/450 pk en een koppel van 600 Nm.

Dankzij deze biturbokracht en de andere geavanceerde componenten uit de aandrijflijn is een acceleratie naar 100 km/h in 3,9 seconden mogelijk. Met RS-designpakket bedraagt de topsnelheid 280 km/h.

  • Pure sportauto
  • 450 pk
  • Met RS-designpakket bedraagt de topsnelheid 280 km/h
  • Koppel van 600 Nm
  • Sterk en sportief
Interesse in de RS 5?
Bekijk de beschikbare voorraad
RS 5 Audi Centrum Rotterdam Velgen

Pure dynamiek

Via Audi drive select is er keuze uit diverse rijprofielen, van soeverein sportief tot dynamisch direct. U kunt ook zelf van alle betrokken componenten de ideale setting bepalen. Het standaard RS-sportonderstel is te vervangen door het ‘sportonderstel plus’ met Dynamic Ride Control (DRC), keramische remmen en een dynamische besturing met RS-karakter. Dan ligt de RS 5 nog strakker op de weg en duikt en rolt de carrosserie nog minder.

De dempers kennen drie standen, zodat per situatie een passende set-up is te vinden.

RS 5 Audi Centrum Rotterdam Interieur

Sterk en sportief

Sterk en sportief. Er ligt een beresterke motor onder de fraai gewelfde motorkap en tussen de uitgebouwde voorspatborden van de Audi RS 5 Coupé. De zescilinder heeft twee turbo’s in het midden van de V. De inlaatlucht stroomt door twee buizen richting de turboladers, waardoor deze snel actief zijn en zo voor spontane reacties op het gaspedaal zorgen. Met het RS-designpakket ligt de topsnelheid op 280 km/h.

Een achttraps tiptronic neemt het schakelen voor zijn rekening en stuurt de aandrijfkracht naar de quattro permanente vierwielaandrijving. Het RS-remsysteem bestaat uit grote remschijven, vóór met zeszuiger vaste remzadels. Naar wens zijn op de voorwielen 19-inch keramische schijven leverbaar.

Proefrit aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een proefrit aan te vragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de proefrit in te plannen.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Welkom bij Audi Centrum Rotterdam

Service receptie: tot 17:30 Magazijn: tot 17:00
Audi Centrum Rotterdam
Showroombezoek op afspraak mogelijk
Audi Centrum Rotterdam

Zuiderparkweg 620

3084 CD Rotterdam