• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Audi Q7

Rijklaar vanaf
€ 96.215

De Audi Q7

De sterk vernieuwde Audi Q7 is een karaktervolle verschijning en synoniem voor zelfverzekerdheid op de weg. Andere pluspunten zijn de royale interieurruimte en het comfort waarmee de inzittenden reizen. De allermodernste techniek tilt autorijden in dit segment naar the next level: actieve rolstabilisatie, luchtvering, vierwielbesturing, grote touchscreens, aandrijflijnen met 48-volt mild-hybrid-technologie, HD-matrix led-koplampen met lasergrootlicht: het is allemaal mogelijk, standaard of optioneel.

 • De vernieuwde Audi Q7
 • Krachtige uitstraling
 • De beste verlichting
 • Optimale support op de achtergrond
Rijklaar vanaf
€ 96.215
Q7 Audi Centrum Rotterdam 2

De Audi Q7 Zakelijk Leasen?

Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Financiering & Leasing, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je Q7 samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

De Audi Q7 is zelfverzekerd en comfortabel

Een krachtige uitstraling. Aan de voorkant valt de octagonale singleframe-grille op met verchroomde verticale spijlen. De nieuw ontworpen dorpels van de Audi Q7 benadrukken dat deze bolide met zijn grote bodemspeling ook van wanten weet als het asfalt plaatsmaakt voor ruiger terrein. Andere highlights van deze grote SUV zijn de nieuwe koplampen en de chroomstrip die de achterlichten met elkaar verbindt.

Comfortabel reizen in een topklasse interieur. Naar wens is de nieuwe Audi Q7 een zevenzitter met drie zitrijen. Wie je ook meeneemt op reis, iedereen kan genieten van premium opties zoals de multizone airconditioning, de Bang & Olufsen geluidsinstallatie met 3D-sound en de in vele tinten instelbare interieurverlichting inclusief ambient light.

De beste verlichting. De beste verlichting die we hebben? Dat moeten de HD-matrix led-koplampen zijn, aangevuld met laser voor het grootlicht. Zulk helder licht en een lichtbundel die zo ver vooruitschijnt heb je waarschijnlijk niet eerder gehad. Deze lampen zien er bovendien heel mooi uit met een 3D-verlichtingsdesign, dynamische knipperlichten en de korte animatie bij het ontgrendelen en afsluiten van de auto.

Optimale support op de achtergrond. Met de modernste autotechnologie is veel mogelijk en Audi laat je daar in de vernieuwde Q7 optimaal van profiteren. Dat zijn we aan onze stand verplicht. De diverse elektronische assistentiesystemen maken autorijden veiliger en zorgen voor ontspanning. Een goed voorbeeld is adaptive drive assist, waarin adaptive cruise control samenwerkt met lane assist. Bij het onverhoopt onwel worden van de bestuurder komt emergency assist in actie en wordt de auto behoedzaam afgeremd tot stilstand. Via Audi connect kunnen inzittenden de hulpdiensten alarmeren.

De surround-camera’s, kruispuntassistent, afslagassistent en andere elektronische hulpsystemen ondersteunen je tijdens in- en uitparkeren, wegrijden uit een onoverzichtelijke uitrit, afslaan naar links op een weg met druk tegemoetkomend verkeer en in nog veel meer situaties.

‘Voorsprong door techniek’ betekent ook een voorsprong in digitale techniek. Dat is duidelijk zichtbaar in het interieur, waarin twee grote touchscreens het centrale deel van het dashboard opsieren. Bij het drukken op een virtuele knop krijg je hoor- en voelbaar feedback. Daardoor is het extra eenvoudig om de vele functies aan boord van de Audi Q7 vanaf de schermen te bedienen. Met uitgeschakeld contact maakt het bovenste display vrijwel naadloos deel uit van het zwarte paneel dat over het dashboard loopt. Dat ziet er ongekend fraai uit.