• Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Beoordeeld met 4,8/5
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Audi e-tron Sportback

Rijklaar vanaf
€ 65.100

De Audi e-tron Sportback

De nieuwe Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft quattro vierwielaandrijving, een vermogen van 300 kW/408 pk en een actieradius van 446 kilometer. Daarmee belooft deze nieuwkomer veel rijplezier. Gaat je hart al sneller kloppen van zijn sportieve uiterlijk?

 • Eerste volledig elektrische Sportback van Audi
 • Nieuwe kijk op design
 • gebouwd in de CO2-neutrale fabriek van Audi in Brussel
 • Actieradius van 446 kilometer
Rijklaar vanaf
€ 65.100

De Audi e-tron Sportback zakelijk leasen?

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, bieden we je bijvoorbeeld een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijd je weg in een gloednieuwe Audi. Het enige wat je nog hoeft te regelen is het wassen van je auto en tanken. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor je regelen. Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je e-tron Sportback samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

Ontdek de e-tron Sportback

Een sportief en aantrekkelijk design
De aflopende daklijn van de nieuwe Audi e-tron Sportback past goed bij zijn sportieve uitstraling. Hier staat een dynamische auto met een vooruitstrevend karakter. Binnenin is sprake van een elegante ambiance, die je kan versterken met opties zoals de design selection-aankleding.

Toonaangevend fraai
De nieuwe Audi e-tron Sportback is zowel sportief als elegant. Onderaan de portieren is visueel inzichtelijk gemaakt waar het accupakket is te vinden. Bovendien maakt dit vormgevingselement de auto optisch lager. Aan de voorkant is de grote singleframe-grille aanwezig, in dit geval voorzien van verticale spijlen. Aan de achterkant is de dalende daklijn de blikvanger, precies zoals je van een Sportback verwacht.

Kleur bekennen
Maak je Audi e-tron Sportback precies zoals je hem in gedachten hebt. Aan de hand van dertien lakkleuren kan je op diverse manieren het karakter van je auto benadrukken. Populaire keuzes zijn onder andere Floretzilver, Plasmablauw en Daytonagrijs.

Vooruitgang is niet te stoppen
De Audi e-tron Sportback is er met diverse innovatieve technologieën. Daartoe behoren zeker de optionele cameraspiegels, waarbij het spiegelglas is vervangen door camera’s aan de buitenkant en beeldschermen binnenin. Net zo modern is ‘MMI navigatie plus met MMI touch response’, de topper uit ons infotainmentaanbod. Via deze interface heb je ook toegang tot de onlinetoepassingen van Audi connect.

Geniet van elektropower
De Audi e-tron Sportback rijdt puur elektrisch. Zowel op de voor- als achteras is een elektromotor gemonteerd. Dit duo kan in de 55 quattro maximaal 300 kW/408 pk leveren. Ook indrukwekkend is de trekkracht van maximaal 664 Newtonmeter. Met dat koppel komt u vlot uit de startblokken. Met de boostfunctie actief sprint u met de 55 quattro in 5,7 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid ligt op 200 km/h. Het gemiddeld stroomverbruik van de 55 quattro bedraagt 21,9-26,0 kWh/100 km volgens WLTP en 20,6-22,7 kWh/100 km volgens NEDC. Voor de 50 quattro zijn deze cijfers 21,6-26,3 kWh/100 km (WLTP) en 21,4-23,9 kWh/100 km (NEDC). De gemiddelde CO₂-emissie is 0 g/km.