• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Audi e-tron

Rijklaar vanaf
€ 62.705

Audi e-tron. Electric has gone Audi

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste volledig electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

 • 100% elektrisch
 • Laadcapaciteit tot 150kW
 • 30 minuten voor 80% laden
 • Actieradius tot 411km (WLTP)
 • Optioneel met digitale buitenspiegels
 • Keuze uit 50 quattro of 55 quattro
Rijklaar vanaf
€ 62.705
A1811369 Large

Audi e-tron zakelijk leasen?

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, bieden we je een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijd je weg in een gloednieuwe Audi. Het enige wat je nog hoeft te regelen is het wassen van je auto en tanken. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor je regelen. Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je e-tron samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

Meer over de e-tron

De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek. De Audi e-tron voelt zich niet alleen thuis in het drukke Nederlandse verkeer, maar is ook een genot om te rijden op lege, kronkelende wegen. De quattro-aandrijving is actief als de situatie daarom vraagt. Het aandrijfkoppel wordt variabel over de assen en wielen verdeeld.

Het sportieve karakter en de rotsvaste wegligging zijn voor een groot deel te danken aan de lage plaatsing van de aandrijfcomponenten, in het midden van de auto. De accu is optimaal aangepast aan de maten van de Audi e-tron en ligt als een plat en breed blok tussen de voor- en achterwielen. Daardoor is het zwaartepunt van de Audi e-tron net zo laag als bij een hatchback, sedan of stationcar. De gewichtsverdeling is met vrijwel 50:50 ronduit perfect.

Een allesomvattend laadconcept zorgt voor de koppeling tussen de Audi e-tron en uw thuisbasis. Slimme toepassingen en aanvullende diensten, al dan niet in samenwerking met externe partijen, maken het voor u gemakkelijk om op elektrisch rijden over te stappen. Als de auto in alle rust is opgeladen, terwijl u andere dingen deed of misschien wel lag te slapen, zorgen het ruime interieur en het comfort ervoor dat u zich onderweg net zo prettig voelt als in de vertrouwde thuisomgeving.

Met de Audi e-tron vertaalt Audi de vertrouwde designtaal van het merk naar een nieuw tijdperk: dat van elektrisch rijden. Dit geldt zowel voor de binnen- als buitenkant. Stijlbepalende details verduidelijken dat de Audi e-tron altijd elektrisch rijdt. Voorbeelden zijn de speciale dagrijverlichting, de elektrische laadklep, bekledingstiksels die aan stroomkabels doen denken en het ontbreken van uitlaten. Een absoluut designhoogtepunt zijn de optionele Audi virtual mirrors.

50 quattro & 55 quattro

De Audi e-tron is te verkrijgen in twee verschillende uitvoeringen: 50 quattro en 55 quattro. De 50 quattro heeft een 71 kWh-accupakket en twee elektromotoren die goed zijn voor 313 pk (230 kW). Daarmee kan hij +300 km afleggen voordat de accu leeg is. Snel opladen kan in 30 minuten voor 80%. De 50 quattro heeft zeven seconden nodig om de 100 km/h te bereiken en kan niet harder dan 190 km/h. De 55 quattro daarentegen heeft een 95 kWh-accupakket en twee elektromotoren die goed zijn voor 408 pk (300 kW). Daarmee kan hij ongeveer 411 km afleggen. Snel opladen kan ook in 30 minuten voor 80%. De 55 quattro heeft 5,7 sec nodig om de 100 km/h te bereiken. Daarbij heeft hij een topsnelheid van 200 km/h.

Snel laden

Nederland is ideaal om elektrisch te rijden, want er staan heel veel laadpalen, zowel in steden en dorpen als langs de snelwegen. Ook de rest van Europa werkt inmiddels flink aan de uitbreiding van de laadinfrastructuur. Voor thuis en op kantoor zijn er compacte wallboxen, die helemaal mooi zijn in combinatie met zonnepanelen of op zijn minst een groenestroomcontract. De elektrische laadklep van de Audi e-tron scharniert ruimtebesparend aan de onderkant. Na het verwijderen van de stekker sluit de klep na vijf seconden automatisch.