• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Audi A3 Limousine

Rijklaar vanaf
€ 38.450

De Audi A3 Limousine

De nieuwe Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige, op de bestuurder gerichte interieur. De nieuwe, brede Audi singleframe-grille met markant honingraatpatroon valt meteen op. De doorlopende carrosserielijn bovenaan de flanken benadrukt subtiel de lengte van de nieuwe Audi A3 Limousine. De ver uit elkaar geplaatste wielen visualiseren daadkracht en sportiviteit.

 • Audi Matrix LED-koplampen
 • Audi virtual cockpit
 • Audi drive select
 • Bang & Olufsen Premium sound system met 3D-sound
Rijklaar vanaf
€ 38.450
Audi A3 Limousine Audi Centrum Rotterdam 6

Audi A3 Limousine Private Leasen?

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor een Audi A3 limousine. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Je kan je Audi helemaal samenstellen en zelf bepalen voor welke periode en het aantal kilometers.

Voordelen van Private Lease

 • Vast bedrag per maand
 • Geen spaargeld nodig
 • Je rijdt een gloednieuwe A3
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Alles geregeld bij Audi Centrum Rotterdam

De A3 Limousine is divers

Moderne bediening en infotainment. Alle functies in de nieuwe Audi A3 Limousine zijn snel te vinden en trefzeker te bedienen. Een mooi voorbeeld daarvan is MMI navigatie plus met MMI touch. Het uitgebreide digitale dashboard ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head-up display leveren feilloos alle informatie die u als bestuurder wilt zien. Voor puur luistergenot is er het Bang & Olufsen Premium sound system met 3D-sound.

Het interieur. Binnenin de nieuwe Audi A3 Limousine draait het om de bestuurder. Bediening en weergave zijn volledig gedigitaliseerd. De contourverlichting en het ambient light zijn in dertig tinten instelbaar; de sportstoelen zitten uitmuntend. Alles oogt strak en modern, met als opvallend detail de kleine hendel van de S tronic-automaat. Het MMI-touchscreen in het midden van het nieuwe dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken.

Assistentiesystemen. Mede dankzij de diverse elektronische assistentiesystemen is de nieuwe Audi A3 Limousine een prettige auto om veilig kilometers in af te leggen. Een voorbeeld is adaptive drive assist, waarin geavanceerde technieken zijn samengevoegd om de snelheid vast te houden, afstand te bewaren en binnen de wegbelijning te blijven. Rear cross-traffic assist waarschuwt voor naderend verkeer als u achteruit een onoverzichtelijk parkeervak uitrijdt.

Matrix-ledkoplampen. De nieuwe Audi A3 Limousine heeft altijd LED-koplampen. De topversie daarvan zijn de matrix-ledkoplampen, die razendsnel reageren op tegemoetkomend verkeer en vooruitrijdende voertuigen en daardoor uw medeweggebruikers niet verblinden, terwijl u over optimaal licht beschikt. Aardig om te zien is de lichtanimatie bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto.Ter gelegenheid van de introductie is er de speciale ‘edition one’-uitvoering.

A3 Uitvoeringen. De Audi A3 Limousine is volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan jou. Wat je wensen ook zijn, elk van de nieuwe lines maakt van een rit in je Audi A3 Limousine een bijzondere beleving.

S-line pakketten. Met de S line-pakketten versterk je de sportieve eigenschappen van de Audi A3 Limousine. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt de Audi een echte topsporter.