Contact opnemen
  • Audi Oktoberfest Stock Sale

    Alleen tijdens de Audi Oktoberfest Stock Sale en alleen op een beperkt aantal modellen uit voorraad bieden wij u een extra veel voordeel.

Audi Oktoberfest Stock Sale

Alleen tijdens de Audi Oktoberfest Stock Sale en alleen op een beperkt aantal modellen uit voorraad bieden wij u een extra veel voordeel. Wilt u snel rijden en is de Audi e-tron, Audi A3 Sportback of de Audi A3 Limousine iets voor u?! Lees dan verder en vraag een vrijblijvende offerte voor een van de drie modellen aan.

  • Scherp geprijsde voorraad
  • Snel rijden uit voorraad
  • Gratis 24-uurs proefrit in de Audi e-tron*
  • Voucher cadeau t.w.v. € 750,- te besteden bij World of Bikes*

Ontdek de Audi Stock Sale voorraad

Bekijk alle

Audi Oktoberfest Stock Sale. Even kennismaken.

Ontdek meer over de Audi e-tron en Audi A3 Sportback en A3 Limousine en maak kennis met uw ideale nieuwe Audi!

Elektrisch rijden via Powered by Hoogenboom

Audi Centrum Rotterdam is onderdeel van Auto Hoogenboom en daarom kunnen wij u naast uw nieuwe (deels) elektrische auto ook gelijk helpen met een laadoplossing.

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

U bent van harte welkom.

*De actie is geldig t/m 31 oktober 2022 en zolang de voorraad strekt. Wijzigingen aan de actie zijn voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden bij Audi Centrum Rotterdam