• De Audi Q3 TFSI S edition Competition Actie: nu € 7.500,- voordeel!

    De Audi Q3 TFSI S edition Competition actie is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd met € 7.500,- voordeel!

De Audi Q3 TFSI S edition Competition Actie: nu € 7.500,- voordeel!

Kiest u voor een nieuw te bestellen Audi Q3 TFSI S edition Competition? Dan profiteert u met de Audi Q3 TFSI S edition Competition actie tijdelijk van € 7.500,- extra voordeel op de sportieve en soepel schakelende S automatische transmissie. Daarmee is de Audi Q3 TFSI S edition Competition al leverbaar vanaf € 54.495,-. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op de aantrekkelijke S line, de rijk uitgeruste SUV & Sportback.

  • Geldt op alle 35 TFSI S tronic van de Q3 TFSI S edition Competition
  • Alleen nieuw te bestellen Q3’s
  • Actie loopt t/m 15-06-2024

De S edition Competition uitvoering.

De S edition Competition is herkenbaar aan de zwarte accenten. De grille en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’ en in de voor- en achterbumpers zijn eveneens details verwerkt. Alle modellen zijn uitgerust met extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl. De S edition Competition-features zijn 19 inch lichtmetalen velgen. Het sportieve karakter is herkenbaar aan een verlaagd sportonderstel, de diffuser achter en S line met onder meer sportstoelen, edelstalen pedalen en een multifunctioneel, met leder bekleed, stuur met S line logo. De hemelbekleding in het zwart sluit perfect aan bij de andere ‘Black’ accenten. Het interieur is ook opvallend kleurrijk: het Ambiente lichtpakket plus biedt keuze uit dertig kleuren om een sfeer naar eigen wens te creëren.

Audi A5 S edition Competition
audi q3 TFSI s edition competition

Audi Q3 TFSI S edition Competition.

De Audi Q3 TFSI S edition Competition beschikt over slimme Matrix LED-verlichting met grootlichtassistent. De Audi virtual cockpit is inbegrepen en het MMI navigatie plus multimediasysteem en Audi Connect bieden via het 10,1 inch een wereld aan online mogelijkheden. Het Audi sound system zet de juiste toon, comfortairconditioning zorgt voor een aangenaam en gezond interieurklimaat.

Offerte aanvragen

U bent van harte welkom.

*De actie loopt t/m 15 juni 2024