• Audi Service Zomeracties

    Ga comfortabel de zomer in en doe de Audi zomercheck. Met de Audi zomercheck rijdt uw Audi weer als nieuw. Niet alleen checken wij uw Audi op 20 essentiële punten voor slechts € 30,-. Ook profiteert u van meer zomers voordeel.

Is uw Audi al klaar voor de zomer? Profiteer nu van de Audi zomeracties. Voor maar € 30,- controleren wij uw auto op 20 punten die tijdens de zomermaanden extra belangrijk zijn en vullen we alle essentiële vloeistoffen bij. Helemaal goed voorbereid zijn? Profiteer van Zomervoordeel op Airco Service, zomerse accessoires en een bandenwissel.

  • Zomercheck voor € 30,-
  • Airco Service vanaf € 149,-
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Extra korting op zomerse accessoires

Audi Zomercheck | € 30,-

Gaat u er deze zomer met de auto op uit? Dan is de zomercheck een goed idee. Bij de zomercheck lopen we uw Audi na op 20 essentiële punten, o.a. airco, accu, banden, remmen, vloeistoffen, verlichting en ruitenwissers. Is er iets aan de hand, dan overleggen wij altijd vooraf wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zo komt u deze zomer niet voor verrassingen te staan!

Plan een afspraak en wij zrogen voor een goede kop koffie.

Plan de zomercheck

Zomercheck Audi Service actie
Gratis APK bij onderhoud Audi

Gratis APK bij onderhoud

Een ideaal moment voor onderhoud. Met uw Audi in de vakkundige handen van onze specialisten kunt u in topconditie de zomer in. Is uw Audi binnenkort toe aan een APK? Dan is deze gratis (normaal € 35) in combinatie met dit onderhoud.

Navigatie update nu €99,-

Niets missen deze zomer? Voorkom verrassingen en laat nu alle navigatiekaarten voor Europa updaten voor slechts € 99. Inclusief actuele informatie over hotels, restaurants, tankstations en meer.

Plan uw werkplaatsafspraak

Audi Airco service incl. geurbehandeling vanaf € 149,-

Ruikt u vreemde luchtjes of is het alweer 3 jaar geleden dat uw airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Zo zet u zonder zorgen de airco op standje zomer. Voor auto’s tot modeljaar 2017 kost een opfrisbeurt € 149,-. Is uw auto van na modeljaar 2016, dan betaalt u mogelijk meer (tot € 219.-)

Airconditioning doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort.

Ervaar het comfort van een aircocheck. Laat uw Audi controleren zodat u zeker bent van een comfortabele temperatuur in uw Audi.

Plan uw werkplaatsafspraak
Audi Q3 Sportback TFSI e actie
Audi zomer accessoires actie 2024

Korting op fietsendragers, dakkoffers en dakdragers

Uw Audi is van alle gemakken voorzien, maar natuurlijk wilt u nóg meer. Haal alles uit de zomer met de Audi accessoires. Van fietsendragers en dakkoffers tot een kofferbakmat en zonneschermen, met de onderstaande voordelige accessoires haalt u alles uit uw zomer.

  • Fietsendrager Tijdelijk € 100,- korting
  • Bagagebox nu 20% korting
  • Dakdragers tijdelijk tot 25% korting
  • Zonwering nu met 20% korting

Ontdek alle Audi Originele Accessoires in de Audi webshop.

Shop accessoires

U bent van harte welkom

Actie is geldig t/m 31-08-2023