Winteracties van Audi

Met de winteracties van Audi bent u klaar voor de winter. Stap in, want met winterbanden en andere winteraccessoires houdt geen sneeuwblok u meer tegen.

Grip op de winter? Doe de bandenwissel al vanaf € 49,-

Voorbereid zijn op de winter? Vergeet niet uw banden te wisselen. Beneden 7˚C merkt u al verschil en kunnen winterbanden de remweg soms al met de helft verkorten. Met goede winterbanden rijdt u een stuk veiliger bij sneeuw of gladheid en komt u niet voor verrassingen te staan.

Plan uw winterbandenwissel

Extra voordeel op Audi Originele Accessoires

Uw Audi extra comfort en ruimte bieden? Bekijk de Originele Accessoires van Audi met tijdelijk extra voordeel op een complete selectie.

Bekijk Audi Originele Accessoires

Sneeuwkettingen vanaf € 99,-

Bent u van plan om dit jaar op wintersport te gaan en heeft u nog geen sneeuwkettingen? Maak gebruik van de scherpe actie op Audi orginele sneeuwkettingen vanaf € 99,-.

Bekijk sneeuwkettingen

25% korting op Audi car care

Met de Audi car care accessoires gaat u voorbereid de winter in. Zo ontvangt u bijvoorbeeld een originele Audi ijskrabber en 500 milliliter antivries.

Bekijk de Audi car care

20% voordeel op rubberen matten en bagageruimte accessoires

Met de Audi rubberen matten en bagageruimte accessoires blijft uw auto netjes. Ze beschermen de bekleding van uw auto en zijn ook nog eens makkelijk schoon te maken. Profiteer nu van veel voordeel op de Audi accessoires!

Bekijk accessoires

20% voordeel op ski- en snowboard-houders

Gaat u op wintersport en heeft u nog ski- en snowboardhouders nodig? Ontdek het aanbod aan de voordelige Audi ski- en snowboardhouders.

Bekijk ski- en snowboardhouders

Interesse in de Audi winteractie?

Interesse in een van de Audi accessoires met korting? Bestel de gewenste accessoires gemakkelijk via onderstaand formulier.

Bestelformulier onderdelen Magazijn

  • Geef hier aan welke artikelen u graag wilt bestellen. Hoe specifieker u bent hoe makkelijker wij u van dienst kunnen zijn. (Artikelnummer, merk, model, bouwjaar etc.)
  • Vul hier het volledige chassisnummer in
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan voor u klaar

*De Audi winteracties zijn geldig t/m 29 februari 2024.