• Audi S edition Competition

    Stap in een wereld waar luxe en sportiviteit samenkomen met de exclusieve Audi S edition Competitions. Deze edities zijn niet alleen sportief uitgerust maar zitten ook nog eens boordevol technische hoogstandjes.

De Audi S edition Competitions: de ultieme rijervaring

De Audi S edition Competition vertegenwoordigt het toppunt van sportiviteit en luxe binnen de Audi S-reeks. Deze speciale edities zijn lekker compleet met een extra sportieve uitstraling en tal van innovaties, zoals MMI navigatie plus en de Audi virtual cockpit. De S edition Competitions zijn de perfecte keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties en stijl. Ontdek onze Audi S edition Competitions nu met extra veel voordeel oplopend tot € 15.500,-.

  • Audi A4 Limousine en Avant
  • Audi A5 Coupé en Sportback
  • Audi A6 Limousine en Avant (TFSI e)
  • Audi Q3 en Q3 Sportback (TFSI e)
  • Audi Q5 en Q5 Sportback (TFSI e)

Ontdek de Audi S edition Competition modellen

a4 s edition competition

Audi A4 S edition Competition

Actie: nu € 10.946,- extra voordeel

U profiteert nu tijdelijk van € 10.946,- voordeel op de A4 S edition Competition. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op de rijk uitgeruste Limousine en de ruime Avant.

Ontdek de A4
audi a5 s edition competition

Audi A5 S edition Competition

Actie: nu € 14.400,- extra voordeel

Tijdelijk profiteert u nu van € 14.400 extra voordeel op de A5 S edition Competition. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op de sportieve Sportback en de aantrekkelijke Coupé.

Ontdek de A5
a6 s edition competition

Audi A6 S edition Competition

Actie: nu € 15.500,- extra voordeel

U profiteert nu tijdelijk van € 15.500 extra voordeel op de A6 S edition Competition. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op de rijk uitgeruste Limousine en de ruime Avant.

Ontdek de A6
audi q3 s edition competition

Audi Q3 S edition Competition

Actie: nu € 7.500,- extra voordeel

Tijdelijk profiteert u nu van € 7.500 extra voordeel op de Q3 S edition Competition. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op de sportieve Sportback en de ruime SUV.

Ontdek de Q3
q5 s edition competition

Audi Q5 S edition Competition

Actie: nu € 8.500,- extra voordeel

U profiteert nu tijdelijk van € 8.500,- extra voordeel op de Q5 S edition Competition. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op de sportieve Sportback en de ruime SUV.

Ontdek de Q5

De S edition Competition uitvoering.

De S edition Competition is herkenbaar aan de zwarte accenten. De grille en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’ en in de voor- en achterbumpers zijn eveneens details verwerkt. Alle modellen zijn uitgerust met extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl. De S edition Competition-features zijn 19 inch lichtmetalen velgen. Het sportieve karakter is herkenbaar aan een verlaagd sportonderstel, de diffuser achter en S line met onder meer sportstoelen, edelstalen pedalen en een multifunctioneel, met leder bekleed, stuur met S line logo. De hemelbekleding in het zwart sluit perfect aan bij de andere ‘Black’ accenten. Het interieur is ook opvallend kleurrijk: het Ambiente lichtpakket plus biedt keuze uit dertig kleuren om een sfeer naar eigen wens te creëren.

Audi A5 S edition Competition

U bent van harte welkom