• Audi Q5 S edition Competition Actie: nu met € 8.500,- voordeel!

    De Audi Q5 S edition Competition actie is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd met € 8.500,- voordeel!

Audi Q5 S edition Competition Actie: nu met € 8.500,- voordeel!

Kiest u voor een nieuw te bestellen Audi Q5 S edition Competition? Dan profiteert u met de Audi Q5 S edition Competition actie tijdelijk van € 8.500,- extra voordeel op de sportieve en soepel schakelende S automatische transmissie. Daarmee is de Audi Q5 S edition Competition al leverbaar vanaf € 72.600,-. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op de aantrekkelijke S line, de rijk uitgeruste SUV & Sportback.

  • Geldt op de 50 & 55 TFSI e S tronic (PHEV) van de Q5 S edition Competition
  • Alleen nieuw te bestellen Audi Q5’s
  • Deze actie loopt tot en met 15 juni 2024

De S edition Competition uitvoering.

De S edition Competition is herkenbaar aan de zwarte accenten. De grille en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’ en in de voor- en achterbumpers zijn eveneens details verwerkt. Alle modellen zijn uitgerust met extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl. De S edition Competition-features zijn 19 inch lichtmetalen velgen. Het sportieve karakter is herkenbaar aan een verlaagd sportonderstel, de diffuser achter en S line met onder meer sportstoelen, edelstalen pedalen en een multifunctioneel, met leder bekleed, stuur met S line logo. De hemelbekleding in het zwart sluit perfect aan bij de andere ‘Black’ accenten. Het interieur is ook opvallend kleurrijk: het Ambiente lichtpakket plus biedt keuze uit dertig kleuren om een sfeer naar eigen wens te creëren.

Audi Q5 S edition Competition
Audi Q5 S edition Competition

Audi Q5 S edition Competition.

De Audi Q5 S edition Competition beschikt over slimme Matrix LED-verlichting met grootlichtassistent. De Audi virtual cockpit, het lichtpakket met ambient lighting en de automatisch dimmende binnenspiegel zijn allemaal inbegrepen bij de Audi Q5 S edition Competition. Het Audi sound system zet de juiste toon, comfortairconditioning zorgt voor een aangenaam en gezond interieurklimaat.

Offerte aanvragen

U bent van harte welkom.

*De actie loopt t/m 15 juni 2024