• De Audi Q2 S tronic actie: nu € 3.000,- extra voordeel!

    De S-tronic automaat is nu zonder meerprijs verkrijgbaar op de Audi Q2!

De Audi Q2 S tronic actie: nu € 3.000 extra voordeel!

Kiest u voor een nieuw te bestellen of uit voorraad leverbare Audi Q2 S tronic? Dan profiteert u met de Audi Q2 S tronic actie tijdelijk van een automaat zonder meerprijs! Dat betekent maar liefst: € 3.000,- extra voordeel op de sportieve en soepel schakelende S tronic automatische transmissie. Daarmee is de Audi Q2 S Tronic al leverbaar vanaf € 39.506,-. Deze actie geldt op elke uitvoering: zowel de aantrekkelijke Pro Line, rijk uitgeruste Advanced editon als de sportieve S edition.

  • Geldt op alle beschikbare uitvoeringen van de Q2 S tronic
  • Alleen nieuw te bestellen Q2’s
  • Actie loopt t/m 15-06-2024

De voordelen van de S tronic automatische transmissie

In de Audi Q2 35 TFSI S tronic combineert de S tronic automatische transmissie de efficiency en sportiviteit van een handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat. Het schakelgevoel is altijd exact en sportief, in de volautomatische stand met keuze uit D (Drive) en S (Sport) en handmatig schakelend met de transmissiehendel of de optionele schakelpaddels achter het stuurwiel. Daarbij draagt deze automaat ook nog eens bij aan een lager verbruik en een geringere uitstoot.

De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat

Audi Q2 S tronic actie 50% voordeel

Ontdek onze voorraad Q2’s!

Ontdek de Audi Q2 voorraad

Dit is de Audi Q2 S tronic

De Audi Q2 blinkt uit door zijn krachtige design, uitgebreide infotainmentopties en dynamische ondersteltechniek.

Ontdek de Audi Q2

U bent van harte welkom

De actie t/m 15 juni 2024