Contact opnemen
  • Audi Q2 S tronic actie. Nu met € 1.150,- voordeel!

    De Audi Q2 S tronic uitvoeringen Pro Line, Advanced of S edition zijn tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd met € 1.150,- voordeel!

De Audi Q2 S tronic uitvoeringen. Tijdelijk 50% voordeel.

Kiest u voor een nieuwe te bestellen of uit voorraad leverbare Audi Q2 S tronic? Dan profiteert u met de Audi Q2 S tronic actie tijdelijk van 50% voordeel! Dat houdt in dat u € 1.150,- extra voordeel heeft op de sportieve en soepel schakelende S tronic automatische transmissie. Daarmee is de Audi Q2 S Tronic al leverbaar vanaf € 42.509,-. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op zowel de aantrekkelijke Pro Line, rijk uitgeruste Advanced editon als de sportieve S edition.

  • Geldt op alle beschikbare uitvoeringen van de Q2 S tronic
  • Zowel nieuw te bestellen als uit voorraad leverbare Q2’s
  • Actie loopt t/m 31-03-2023

De voordelen van de S tronic automatische transmissie.

In de Audi Q2 35 TFSI S tronic combineert de S tronic automatische transmissie de efficiency en sportiviteit van een handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat. Het schakelgevoel is altijd exact en sportief, in de volautomatische stand met keuze uit D (Drive) en S (Sport) en handmatig schakelend met de transmissiehendel of de optionele schakelpaddels achter het stuurwiel. Daarbij draagt deze automaat ook nog eens bij aan een lager verbruik en een geringere uitstoot.

De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat

Audi Q2 S tronic 50% voordeel

Bekijk onze Audi Q2 S tronic voorraad.

Bekijk de Audi Q2 voorraad

Dit is de Audi Q2.

De Audi Q2 blinkt uit door zijn krachtige design, uitgebreide infotainmentopties en dynamische ondersteltechniek.

Ontdek de Audi Q2

U bent van harte welkom.

*De actie loopt t/m 31-03-2023