Contact opnemen
  • De Audi e-tron is snel leverbaar

    Als u nu kiest voor een Audi e-tron, stapt u deze zomer al in uw Audi e-tron. En wanneer u gaat voor een auto uit voorraad dan rijd binnen een paar dagen al weg in uw elektrische Audi.

De Audi e-tron is snel leverbaar

Met de Audi e-tron neemt u een voorsprong op elektrisch rijden. Want de Elektrische Auto van het Jaar (in het topsegment) staat nu voor u klaar. De Audi e-tron is snel leverbaar en als u nu bestelt, stapt u deze zomer al in uw Audi e-tron. Of kies een auto uit voorraad en rijd binnen een paar dagen al elektrisch.

U rijdt Audi e-tron nu vanaf € 66.400,-.

Elektrische auto van het jaar 2022

Op basis van de uitstekende range en het trekgewicht van
1.800 kilo is de Audi e-tron de absolute winnaar in het Top segment.

Bekijk de voorraad
Audi e-tron is snel leverbaar
audi e-tron elektrisch actieradius

Audi e-tron zakelijk leasen?

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, bieden we een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een nieuwe Audi e-tron, waarin de kosten voor onderhoud en verzekering zijn inbegrepen. Het enige wat u nog hoeft te regelen is het wassen van uw auto en tanken. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor u regelen.

Zakelijke lease offerte aanvragen

Laadpaal installeren? Of een laadpas aanvragen? Powered by Hoogenboom!

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

U bent van harte welkom