• De Audi e-tron GT Competition: nu met € 8.336,- extra voordeel

    Met de Audi e-tron GT Competition rijdt u één van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen.

Profiteer van de de Audi e-tron GT Competition actie

De Audi e-tron GT is één van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen. De Audi e-tron GT Competition overtreft zichzelf qua looks en luxe. Kiest u voor een nieuw te bestellen of uit voorraad leverbare Audi e-tron GT Competition? Dan profiteert u nu tijdelijk van € 8.336,- extra voordeel.

  • Geldt op alle beschikbare uitvoeringen van de e-tron GT Competition
  • Zowel nieuw te bestellen als uit voorraad leverbare GT’s
  • Actie loopt t/m 30-09-2023

De GT edition Competition uitvoering

De GT edition Competition is herkenbaar aan de zwarte accenten. De Singleframe grille is uitgevoerd in carrosseriekleur en de zwarte accenten zorgen samen met extra donker getint privacy glass voor spannende contrasten. De S edition Competition-features zijn 20 inch lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak dynamic design. Het Bang & Olufsen sound system maakt van het interieur een heuse concertzaal. Het interieur is ook opvallend kleurrijk: het Ambiente lichtpakket plus biedt de mogelijkheid om de lichtkleur aan te passen aan de muziek. De hemelbekleding in het zwart sluit perfect aan bij de andere ‘Black’ accenten.

Audi e-tron GT Competition
Audi e-tron GT Competition

Audi e-tron GT Competition

De Audi e-tron GT Competition beschikt over Adaptive luchtvering, dit maakt het mogelijk om te kiezen voor een uitgesproken sportieve onderstelafstemming of juist het comfort van een limousine. Voor maximale veiligheid is het assistentiepakket Tour standaard. Adaptive Cruise Control, afslag- en uitwijkassistend, emergency assist en de vooruitziende efficiency-assist zijn inbegrepen. De file assistent en active lane dragen bij aan ontspannen en veilig rijden.

Offerte aanvragen

U bent van harte welkom.

De actie loopt t/m 30-09-2023