Contact opnemen
  • Audi e-tron Actie | Direct uit voorraad met 12% bijtelling.

    De Audi e-tron met 12% bijtelling is bij Auto Hoogenboom direct uit voorraad leverbaar. Profiteer van dit voordeel en stap binnen een week in.

Audi e-tron met 12% bijtelling. Direct uit voorraad leverbaar.

Op zoek naar een Audi e-tron of Audi e-tron Sportback? Bij Auto Hoogenboom hebben wij een beperkte voorraad Audi’s e-tron modellen met slechts 12% bijtelling beschikbaar. Bekijk snel onze voorraad en vraag uw offerte aan.

100% elektrisch. 100% Audi.

De Audi e-tron rijdt elektrisch zonder dat van de daken te schreeuwen. Het design is vertrouwd Audi. Subtiele details verwijzen naar de moderne aandrijftechniek, zoals de lijnen onderaan de flanken ter hoogte van het accupakket. Ook de dagrijverlichting is specifiek voor de Audi e-tron-modellen. Met de Audi e-tron is een lage elektrische actieradius verleden tijd. Op één acculading komt u maximaal 437 kilometer ver. Ideaal voor lange afstanden of een weekend weg. En dat gecombineerd met een maximaal vermogen maar liefst 408 pk! e Audi e-tron Sportback is direct uit voorraad leverbaar met slechts 12% bijtelling. Bekijk onze voorraad en vraag uw offerte aan.

Bekijk voorraad
Audi e-tron
Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback. Elektrische SUV-coupé.

De Audi e-tron Sportback combineert de kracht van een ruime SUV met de elegantie van een vierdeurs coupé. De coupélijn geeft de Audi e-tron Sportback een sportieve uitstraling. Binnenin valt hij op door de elegante ambiance. Net als de reguliere Audi e-tron biedt de e-tron Sportback veel rijplezier dankzij vierwielaandrijving en een vermogen van maximaal 300 kW (408 pk) en een actieradius van maximaal 446 kilometer. De Audi e-tron Sportback is direct uit voorraad leverbaar met slechts 12% bijtelling. Bekijk onze voorraad en vraag uw offerte aan.

Bekijk voorraad

Audi e-tron voorraad met 12% bijtelling