• Audi connect plug and play

    Veel Audi modellen vanaf bouwjaar 2008 zijn (kosteloos) uit te rusten met de Audi DataPlug.

Audi connect plug and play | Altijd verbonden met uw auto

Met de Audi connect plug and play app -voor iOS en Android- wordt de smartphone via Bluetooth in één handomdraai verbonden met de Audi DataPlug in uw Audi. Veel Audi modellen vanaf bouwjaar 2008 zijn uit te rusten met de Audi DataPlug. Zowel de Audi connect plug and play app als de DataPlug zijn een product van Audi AG. De Audi DataPlug is nu kosteloos verkrijgbaar bij Audi Centrum Rotterdam

Wat krijgt u met Audi connect plug and play?

  • Recente voertuiginformatie op uw smartphone
  • Notificatie wanneer onderhoud nodig is
  • Overzicht van gereden ritten en inzicht in uw rijstijl
  • Automatische vastlegging van uw parkeerlocatie
  • Toegang tot Audi Klantenservice en 24/7 tot pechhulp
  • Mogelijkheid om eenvoudig op elk moment een serviceafspraak aan te vragen
Audi connect plug and play
Audi connect plug and play

Pech en Hulp

De functie Pech en Hulp in de Audi connect plug and play app verbindt u met de landelijke 24-uurs pechdienst of met Audi Klantenservice. Indien u vanuit het buitenland belt, kan uw provider hiervoor roamingkosten in rekening brengen. Als u wilt, kunnen uw positie- en voertuiggegevens worden verzonden en kunnen ook belangrijke tips voor noodgevallen worden weergegeven. De app toont ook informatie over waarschuwings- en indicatielampjes in uw voertuig. Deze informatie helpt u om ze te beoordelen en te handelen als een waarschuwingslampje brandt.

Parkeerlocatie

Met de Audi connect plug and play app weet u altijd precies waar u uw auto als laatste geparkeerd heeft. Dat kan nog weleens handig zijn in een vreemde stad. U laat zich eenvoudig naar uw auto leiden en u kunt zelfs de locatie van uw Audi met anderen delen.

Audi connect plug and play

Komt uw Audi in aanmerking?

Met de Audi DataPlug worden veel Audi-modellen die na 2008 zijn gebouwd, verbonden auto’s. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone en een dataplug. De Audi DataPlug kunnen wij kosteloos voor u installeren. Controleer hier of Audi DataPlug geschikt is voor uw model.

Wilt u ook een dataplug?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak bouwen wij de bluetooth DataPlug kosteloos voor u in (dit duurt max. 20 minuten) en daarmee maken wij verbinding met uw smartphone. U bent van harte welkom op onze vestiging Audi Centrum Rotterdam.

Dataplug aanvragen Audi

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bent van harte welkom