Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Audi Accessoire SALE

    Het is Audi accessoire SALE bij Audi Centrum Rotterdam Profiteer tijdelijk van aantrekkelijke kortingen op o.a. dakkoffers en mattensets.

Audi Accessoire SALE:

Zijn u en uw Audi klaar voor het najaar? Nog niet? Maak dan uw auto helemaal compleet met onderstaande accessoires. Profiteer tijdens de Audi Accessoire SALE van voordeel op onder andere: allesdragers, dakkoffers, All weather mattensets en wielenaccessoires.

audi allesdragers

Allesdragers

Dakdragers vormen de beste oplossing voor het meenemen van extra bagage. Daarnaast zijn ze eenvoudig (zelf) te monteren, afsluitbaar en van goede kwaliteit. De dakdragers hebben een oppervlaktebehandeling gehad, waardoor deze corrosiebestendig zijn.

Profiteer van € 100,- korting

Bekijk allesdragers
audi dakkoffer

Dakkoffer

Met een dakkoffer hoeft u niks meer thuis te laten. De bagageboxen zijn aerodynamisch vormgegeven voor efficiënter ruimtegebruik en het minimaliseren van windgeruis. De koffers zijn makkelijk afsluitbaar en eenvoudig te openen voor het in- en uitpakken van al uw bagage.

Tijdelijk € 100,- korting

Bekijk dakkoffers
audi kofferbakinleg

Kofferbakinleg

Met de originele Audi bagageruimtemat vervoert u zorgeloos uw bagage, zonder dat de originele bekleding van uw kofferbak vervuild of beschadigd raakt. De mat is daarmee ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien is de mat voorzien van een antislipprofiel, welke ervoor zorgt dat uw bagage goed blijft zitten.

Nu tot 70,- korting op een kofferbakinleg

Bekijk kofferbakinleg schalen
audi all weather mattenset

All weather mattenset

Deze hoogwaardige all-weather mattenset is exact afgestemd op de contouren van uw interieur. De matten zijn van duurzaam materiaal gemaakt en zorgen voor een perfecte bescherming voor uw bekleding.

Tijdelijk 20% korting

Bekijk All weather mattensets
audi bandenhoezen

Bandenhoezen

Deze vierdelige set bandenhoezen met handige draaggrepen om complete wielensets gemakkelijk en schoon te kunnen meenemen en opslaan is gemaakt van scheurbestendige kunststof.

Profiteer van 20% korting

Bekijk Bandenhoezen
audi winter verzorgingsset

Winterverzorgingsset

Tijdens de winterse maanden geeft u uw Audi de beste verzorging met deze complete set. De set bevat: een fles antivries, 500ml de-icer, 50ml glas reiniger en een 3-manieren ijskrabber. Zo kunt u er weer tegen!

Nu van € 19,95 voor € 14,95

Bekijk de Winterverzorgingsset
audi winter slotbouten

Wielenaccessoires

In de Audi Accessoire SALE zijn meerdere stylische wielenaccessoires afgeprijsd. Neem bijvoorbeeld deze slotboutenset met bijgeleverde speciale adapter die diefstal van uw velgen bemoeilijkt.

Profiteer van 20% korting op slotbouten

Bekijk wielenaccessoires

Interesse in de Audi Accessoires SALE?

Interesse in een van de Audi accessoires met korting? Bestel de gewenste accessoires gemakkelijk via onderstaand formulier.

Bestelformulier onderdelen Magazijn

  • Geef hier aan welke artikelen u graag wilt bestellen. Hoe specifieker u bent hoe makkelijker wij u van dienst kunnen zijn. (Artikelnummer, merk, model, bouwjaar etc.)
  • Vul hier het volledige chassisnummer in
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De Audi accessoire SALE is geldig van 1 oktober 2021 t/m 28 februari 2022.