• Audi A6 S edition Competition: nu € 15.500,- voordeel!

    De Audi A6 S edition Competition actie is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd met € 15.500,- voordeel!

Audi A6 S edition Competition Actie: nu € 15.500,- voordeel!

Kiest u voor een nieuw te bestellen Audi A6 S edition Competition? Dan profiteert u met de Audi A6 S edition Competition actie tijdelijk van € 15.500,- extra voordeel op de sportieve en soepel schakelende S automatische transmissie. Daarmee is de Audi al leverbaar vanaf € 66.596,-. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op beide S edition Competition modellen: de rijk uitgeruste Limousine en de sportieve Avant.

  • Geldt op de 40 TFSI, 50 TFSI e quattro en de PHEV A6 S edition Competition
  • Alleen nieuw te bestellen A6’s
  • Actie loopt t/m 15-06-2023

De S edition Competition uitvoering

De S edition Competition is herkenbaar aan de zwarte accenten. De grillen en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’ en in de voor- en achterbumpers zijn eveneens details verwerkt. Alle modellen zijn uitgerust met extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl. De S edition Competition-features zijn 19 inch lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak dynamic design. Het sportieve karakter is herkenbaar aan een verlaagd sportonderstel, de diffuser achter en S line met onder meer sportstoelen, edelstalen pedalen en een multifunctioneel, met leder bekleed, stuur met S line logo. De hemelbekleding in het zwart sluit perfect aan bij de andere ‘Black’ accenten. Het interieur is ook opvallend kleurrijk: het Ambiente lichtpakket plus biedt keuze uit dertig kleuren om een sfeer naar eigen wens te creëren.

audi-a6-s-edition-competion-avant-actie
audi a6 s edition competition

Dit is de Audi A6 S edition Competition

De Audi A6 S edition Competition beschikt over LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers. De Audi virtual cockpit is inbegrepen en het MMI navigatie plus multimediasysteem en Audi Connect bieden via het 10,1 inch een wereld aan online mogelijkheden. Het Audi sound system zet de juiste toon, comfortairconditioning zorgt voor een aangenaam en gezond interieurklimaat.

Offerte aanvragen

U bent van harte welkom

De actie loopt t/m 15 juni 2024