• Audi A4 S edition Competition. Nu met € 10.946- voordeel!

    De Audi A4 S edition Competition actie is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd met € 10.946,- voordeel!

De Audi A4 S edition Competition Actie: nu € 10.946,- voordeel!

Kiest u voor een Audi A4 S edition Competition? Dan profiteert u met de Audi A4 S edition Competition Actie tijdelijk van € 10.946,- extra voordeel op de sportieve en soepel schakelende S automatische transmissie. Daarmee is de Audi A4 S edition Competition al leverbaar vanaf € 48.940,-. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op de aantrekkelijke S line, rijk uitgeruste Limousine en de ruime Avant.

  • Actie geldt op alle beschikbare uitvoeringen van de A4 S edition Competition
  • Alleen nieuw te bestellen A4’s
  • Actie is geldig t/m 30-09-2024

De S edition Competition uitvoering.

De S edition Competition is herkenbaar aan de zwarte accenten. De grille en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’ en in de voor- en achterbumpers zijn eveneens details verwerkt. Alle modellen zijn uitgerust met extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl. De S edition Competition-features zijn 18 inch lichtmetalen velgen in 10-spaaks dynamic design. Het sportieve karakter is herkenbaar aan een verlaagd sportonderstel, de diffuser achter en S line met onder meer sportstoelen, edelstalen pedalen en een multifunctioneel, met leder bekleed, stuur met S line logo. De hemelbekleding in het zwart sluit perfect aan bij de andere ‘Black’ accenten. Het interieur is ook opvallend kleurrijk: het Ambiente lichtpakket plus biedt keuze uit dertig kleuren om een sfeer naar eigen wens te creëren.

Audi A4 S edition Competition
Audi A4 S edition competition

Audi A4 S edition Competition.

De Audi A4 S edition Competition beschikt over LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers. De Audi virtual cockpit is inbegrepen en het MMI navigatie plus multimediasysteem en Audi Connect bieden via het 10,1 inch een wereld aan online mogelijkheden. Het Audi sound system zet de juiste toon, comfortairconditioning zorgt voor een aangenaam en gezond interieurklimaat.

U bent van harte welkom.

*Actie is geldig t/m 30-09-2024