Audi A1 Sportback Private Lease v.a. € 454,- p/m

Rijden in een sportieve en luxe Audi voor een vast bedrag per maand? Ontdek nu onze Private Lease actie op de Audi A1 Sportback! U rijdt ‘m nu vanaf € 454,- per maand* dankzij onze Zomerspecials actie, waarmee u nog € 15,- extra korting per maand ontvangt!. Bovendien kunt u direct wegrijden met een A1 uit voorraad.

De Audi A1 Sportback: sportief, comfortabel en karaktervol

Dankzij de compacte afmetingen voelt de A1 Sportback zich overal thuis: zowel op de snelweg als in de stad. Ook is hij aangenaam ruim voor de bestuurder en zijn inzittenden. De Audi A1 Sportback is standaard uitgerust met een digitaal instrumentarium. Het MMI-touchscreen is naadloos verwerkt in het zwarte dashboardpaneel en makkelijk in gebruik.

Audi A1 interieur infotainment Rotterdam

Ontdek onze Audi A1 Sportback voorraad

U bent van harte welkom in een van onze Audi showrooms!

*Actie geldig t/m 23 september

**Tarief o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Maandelijkse betaling. Brandstof is niet inbegrepen.
Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. Aanbieding zolang de voorraad strekt.

Keurmerk-Private-Lease