Contact opnemen
  • Audi Technicians Experience

    Dinsdag 21 maart van 18.00 – 21.00 uur kun je een kijkje komen nemen in het leven van een Audimonteur tijdens de Audi Technicians Experience. Jij komt toch ook?!

Audi Technicians Experience 21 maart 18.00 – 21.00 uur

Ben je een ervaren autotechnicus of overweeg je een stap te zetten in de wereld van autotechnicus? En ben je ook nieuwsgierig naar de toekomst van dit vak? Dan heb je geluk, want op dinsdag 21 maart organiseren wij de Audi Technicians Experience bij Audi Centrum Rotterdam van 18.00 – 21.00 uur. Meld je gratis aan voor een avond vol informatie en beleving over de wereld van autotechnicus!

Tijdens deze avond kun je:

  • alles ontdekken over de nieuwste Audi Technologie
  • een kijkje nemen in de toekomst van automonteur
  • een burger eten op het foodcourt
audi-technicians-experience-auto-hoogenboom-etron

Ontdek de toekomst van Autotechnicus

Hoe ziet de toekomst van jouw vak eruit? Hoe zorg je ervoor dat je voorbereid bent op de grote veranderingen in de nabije toekomst? Tijdens de Audi Technicians Experience ontdek je hoe het vak verandert en hoe je je daar als autotechnicus op voor kunt bereiden.

Laat je inspireren tijdens de masterclasses door Audi experts, dwaal rond tussen de verschillende experience stations, maak kennis met virtual reality op de werkplaats, ontdek de nieuwste (elektrische) technieken en duik ‘onder de motorkap’ van de Audi e-tron GT. Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet!

Voor wie is de Audi Technicians Experience interessant?

Dit evenement is interessant voor mensen met een achtergrond als:

🔧 Techneut

🔧 Autotechnicus / monteur

🔧 Leerling autotechnicus

Ben je werkzaam in een andere branche of scholier / student met affiniteit met auto’s of techniek? En wil je werken in de autobranche?
Dan is dit event ook interessant voor jou!

Neem je collega’s of vrienden mee!

De Audi Technicians Experience is een inspirerende avond voor iedereen met interesse in de automotive. Ook is het een mooie gelegenheid om een kijkje te kunnen nemen in de wereld van Audi. Je mag natuurlijk alleen komen, maar je mag ook je collega’s of vrienden met interesse in het vak van autotechnicus meenemen! Maak er samen een avondje uit van en geniet van lekkere burgers op het uitgebreide foodcourt. Kom dus gerust met een lege maag.

audi-technicians-experience-foodcourt-hamburger-auto-hoogenboom

Programma: zo zal de avond verlopen

18.00 uurInloop

Pak een drankje, eet een hamburger, wandel rond in de werkplaats en bekijk de nieuwste Audi e-tron modellen van binnen en buiten.

18.30 uur De toekomst van jouw vak

Experts zullen in een ‘Top Gear’ talkshow setting hun visie op de ontwikkeling van jouw vakgebied geven.

18.50 uur Audi e-tron Masterclass

Leer van de Audi experts alles over de nieuwste elektrische modellen.

19.15 uur Ontdekkingstour

Bezoek de mini workshops op een van de experience stations, pak een drankje en een hamburger op het foodcourt, stap in een Audi Experience simulator, kijk onder de motorkap van de Audi e-tron GT en deel kennis met vakgenoten.

21.00 uur Afsluiting

Inschrijfformulier Audi Technicians Experience

Ben jij er dinsdag 21 maart bij? Schrijf je dan nu in en laat ons weten of je collega’s of vrienden meeneemt. Dan zorgen wij ervoor dat er genoeg eten en drinken beschikbaar is voor iedereen!

Aanmelden Audi Technicians Experience

  • Voer een nummer in van 1 tot 10.

Zien wij jou dinsdag 21 maart bij Audi Centrum Rotterdam?