Autoruitschade Audi

Template_Banner_1920x640_9_Autoruitschade_Audi.png

Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als u steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loopt u de kans dat op termijn de complete voorruit moet worden vervangen. Laat het zover niet komen, want vaak kost reparatie van een sterretje u niets*. Onze Audi Centrum Rotterdam Ruitservice zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Ruitservice.

Alles voor uw Audi.

Ruitvervanging.
Audi Clever Repair.

Helaas kan niet alle ruitschade eenvoudig worden gerepareerd.

In de volgende gevallen moet de voorruit om veiligheidsredenen compleet worden vervangen:

• Steenslagplekken met een diameter van meer dan 5 millimeter
• Breukplekken met een diameter van meer dan 40 millimeter
• Schade aan de rand van de voorruit
• Schade in het blikveld van de bestuurder

Dankzij de speciale Audi Clever Repair reparatiemethode is de schade aan uw ruit vaak zo te repareren dat deze met het blote oog praktisch onzichtbaar wordt. Hoe sneller de schade wordt verholpen, des te kleiner de kans op doorscheuren en eventuele vervanging van de hele ruit.

Houd er rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit groter is dan 20 mm en in het directe zicht van de bestuurder zit.

Audi HULP.
Essentiële bescherming.


Bij pech of (ruit)schade in Nederland kunt u het gratis nummer 0800-AUDI HULP (0800-2834 4857) bellen, 24 uur per dag.

In het buitenland belt u hetzelfde nummer met een extra 0 -> 00800-AUDI HULP (00800-2834 4857). Mocht om technische redenen dit nummer niet bereikbaar zijn, kunt u direct naar Nederland bellen via (+31) 33 4949 102 (geen gratis nummer).

*In veel gevallen vergoedt uw autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaalt u alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering om zeker te weten hoe dit in uw geval geregeld is.

De carrosserie van uw Audi is voorzien van een beschermende kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel uitmaken. Om te zorgen dat de beschermende werking optimaal in stand blijft, moet een nieuwe ruit volgens een speciale methode worden vastgelijmd.

Zo voldoet uw Audi na vervanging weer volledig aan de  gestelde fabrieksspecificaties.