Direct aanname Audi

Template_Banner_1920x640_12_Direct_aanname_Audi.png

Op uw verzoek kunt u samen met een Service adviseur, voorafgaand aan een werkplaatsbezoek bij Audi Centrum Rotterdam, een visuele inspectie van uw Audi laten uitvoeren. Samen komt u tot een plan van aanpak voor onderhoud en of reparatie van uw Audi. Door uw dagelijkse ervaring met uw Audi te combineren met onze kennis van techniek, kunnen wij onze prestaties het beste afstemmen op uw wensen. Dit noemen wij Audi Direct Aanname.

Direct Aanname.

Alles voor uw Audi.

De voordelen op een rij.
Hoe werkt Direct Aanname? 

Wat zijn de voordelen van een Direct Aanname?

  • Persoonlijk advies afgestemd op uw wensen
  • Geen wachttijden aan de servicebalie, u maakt voor de Direct Aanname een afspraak op een vast tijdstip
  • Vooraf duidelijkheid over eventueel te verrichten reparaties
  • Vooraf duidelijkheid over eventuele kosten
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Audi Centrum Rotterdam via: 010 - 4105640 of mail naar info@audicentrumrotterdam.nl

 

 

De Direct Aanname is het alternatief voor de traditionele service-aanname. Wanneer u bij uw gemaakte afspraak komt zal er door een Service Adviseur een inspectie worden uitgevoerd van uw Audi. De inspectie bestaat uit een vast aantal punten en duurt ongeveer 30 minuten. Onze Service adviseur adviseert u over het benodigde onderhoud en de eventueel te vervangen onderdelen. Als het nodig blijkt volgt er in geval van een reparatieverzoek een proefrit, waarbij u aan de hand van deze rit de Service adviseur concreet kunt wijzen op een eventuele onvolkomenheid. Een vakkundige uitleg over het onderhoud en de eventuele reparaties van uw Audi zijn als vanzelfsprekend bij deze inspectie inbegrepen.
Geen verrassingen achteraf.

De Service adviseur stelt een offerte voor u op. U heeft dus vooraf een goed beeld van wat er aan uw Audi gaat gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Audi gereed zal zijn. De inspectie tijdens de Direct Aanname is kostenloos.