APK Volkswagen

Template_Banner_1920x640_APK_Volkswagen.png

Sommige dingen in het leven moeten gewoon. Een van die dingen is de APK. De algemene periodieke keuring is nu eenmaal wettelijk verplicht. Niet zonder reden. Het zorgt voor de verhoging van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. De leeftijd van uw auto en de brandstofsoort bepalen de regelmaat. Wanneer moet u weer langs?

Algemene Periodieke Keuring.

Alles voor uw Volkswagen.

Veranderingen in de APK.

Wat gebeurt er met uw Volkswagen tijdens een APK? 

Sinds 1 januari 2008 zijn de APK-regels veranderd. Auto’s met benzine- en/of elektromotor en toegelaten na 1 januari 2005 hoeven minder vaak terug te komen voor een APK dan auto’s die op diesel of gas rijden.

 

Tijdens een APK worden alle zaken nagekeken die ervoor zorgen dat u zo veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. Het gaat dus om wielen, banden, stuurinrichting, remmen, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaat, uitlaatgassen, vergrendeling, voorruit, autogordels, spiegels en claxon.

Gratis APK in combinatie met onderhoud.

Tijdelijk €25,- voor uw APK.

Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud laat uitvoeren dan is de APK gratis. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

 

Volkswagen heeft nu tijdelijk een extra voordelig aanbod. Voor Volkswagens met een benzine- of dieselmotor betaalt u slechts € 25,-* voor uw APK. Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Uw Volkswagen-dealer kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, hij kent uw auto immers als geen ander.

Tips voor de APK.

APK is inclusief: 


1. Laat de APK samenlopen met de onderhoudsbeurt van uw Volkswagen. Het scheelt u tijd én geld. Bij een grote beurt of jaarbeurt is de APK namelijk voor Volkswagen Inclusief-leden gratis.

2. U kunt uw Volkswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd.

APK bij de Volkswagen Dealer is inclusief EOBD scan, 4-gas meting, roetmeting, afmeldkosten en BTW, maar exclusief extra kosten die voortkomen uit een eventuele herkeuring. De prijs geldt voor auto's met zowel benzine- als dieselmotoren.

 

Wanneer moet ik mijn auto laten keuren? 
Als uw personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kilo) al eerder is gekeurd, staat de datum vermeld op het APK-rapport. U kunt ook uw kentekengegevens op de website van het RDW invullen. 

*Deze actie is geldig t/m 31 december 2017. Prijs is inclusief 4-gas meting/roetmeting, afmeldkosten en BTW en gelden voor auto's met zowel benzine- als diesel-motoren. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. De actie is niet geldig voor leasemaatschappijen.