APK Audi

Template_Banner_1920x640_6_APK_Audi.png

Het maakt niet uit hoe goed iemand zijn tijd heeft ingedeeld: de termijnen voor de wettelijk voorgeschreven APK en de milieumeting (viergastest of roetmeting) komen altijd ongelegen.

Algemene Periodieke Keuring.

Alles voor uw Audi.

Onze service voor en tijdens de APK.
APK voor slechts € 25,-!

Audi Centrum Rotterdam denkt graag met u mee: u kunt erop rekenen dat u ruim op tijd een APK-herinnering van ons ontvangt. Vervolgens bekommeren wij ons over het gehele keuringsproces. Mocht er onverhoopt een defect worden geconstateerd dan heeft uw Audi Servicepartner de meeste vervangonderdelen op voorraad liggen. Het voordeel voor u: een snellere keuring!

Wanneer uw Audi gekeurd dient te worden, kunt u gebruikmaken van de Haal- en Brengservice of Vervangend Vervoer. Vraag Audi Centrum Rotterdam naar de voorwaarden.


Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid.
Uw Audi-dealer beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om onder andere uw APK vakkundig uit te voeren. Én voordelig. Want de kosten voor een APK-keuring bedragen slechts € 25,- inclusief de viergastest of roetmeting.

Combineert u de APK met periodiek onderhoud, dan is de APK zelf gratis. Dit actietarief en deze actie zijn geldig t/m 31 december 2017.

 

Veranderingen in de APK.
Wat gebeurt er tijdens een APK? 


Sinds 1 januari 2008 zijn de APK-regels veranderd. Auto’s met benzine- en/of elektromotor en toegelaten na 1 januari 2005 hoeven minder vaak terug te komen voor een Algemene Periodieke Keuring dan auto’s die op diesel of gas rijden.

 

 

Tijdens een APK worden alle zaken nagekeken die ervoor zorgen dat u zo veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. Het gaat dus om wielen, banden, stuurinrichting, remmen, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaat, uitlaatgassen, vergrendeling, voorruit, autogordels, spiegels en de claxon.

Wanneer moet mijn Audi gekeurd? 

 

Als uw Audi al eerder is gekeurd, staat de datum vermeld op het APK-rapport. U kunt ook uw kentekengegevens op de website van het RDW invullen voor uw keuringsdatum.