Airco service Volkswagen

Template_Banner_1920x640_airco_service_volkswagen.png

Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ tot 30% minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Meer dan een leuk weetje. Het bewijst dat een goed werkende airconditioning van belang is omdat uw airco de kwaliteit van de lucht die u inademt bepaalt. Maar bent u zich ervan bewust dat elke airco regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te kunnen presteren? Maak daarom gebruik van de Airco service van uw Volkswagendealer en laat een Aircocheck uitvoeren.

Airco service.

Alles voor uw Volkswagen.

Aircocheck €19,95.

Airco.

Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Een Volkswagen-monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

Voor klantenkaarthouders is de aircocheck 1x per jaar gratis!

 

 


Vrijwel elke nieuwe Volkswagen heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen. Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Volkswagen zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Auto Hoogenboom biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Airco-geurbehandeling: €59,-. 

Stof- en pollenfilter: vanaf € 19,95.


Een airco-geurbehandeling (€ 59,-) verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. Uw Volkswagen ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een vieze airco worden beperkt. Een goede interval om een airco-geurbehandeling te doen is 1x per jaar.

Tip: Het regelmatig laten controleren van uw airco door Auto Hoogenboom is een slimme zet. Airco-onderhoud wordt immers niet standaard meegenomen bij een onderhoudsbeurt.

Het vervangen van het stof- en pollenfilter (v.a. € 19,95) is een mogelijkheid als de monteur heeft geconstateerd dat het huidige filter de stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen niet meer voldoende tegenhoudt. Kwalitatief goede en dus gezondere lucht zal na het vervangen krachtiger door het rooster uw auto in worden geblazen.

 

Airco-onderhoudsbeurt € 99,-.

 

Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem; lekkage en/of defecten uitgesloten.

- Controle werking van de essentiële onderdelen
- Controle van de koelende werking
- Controle van de kwaliteit van het stof- en pollenfilter
- Controle drukbeveiliging, lekdichtheid
- Drukbeproeving
- Leeghalen, vacumeren en afvullen

Nu tijdelijk airco onderhoud voor €99,-!