Airco service ŠKODA

Template_Banner_1920x640_Skoda_Airco_service.png

Regelmatige controle van uw airco is om meerdere redenen een slimme zet. U rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders van een frisse en koele auto maar liefst 30% minder vaak betrokken zijn bij ongevallen! Let op: airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen. Maak daarom periodiek een afspraak met uw dichtstbijzijnde Auto Hoogenboom ŠKODA-dealer voor een vakkundige check en onderhoud van uw airco.

Airco service.

Alles voor uw ŠKODA.

Stof- en pollenfilter vervangen vanaf
€ 19,95,-.
 

Aircocheck €19,95,-.


Het vervangen van stof- en pollenfilter (v.a. € 19,95) is een optie als de monteur heeft geconstateerd dat het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen niet meer voldoende tegenhoudt.

Kwalitatief goede en dus gezondere lucht zal na het vervangen krachtiger door het rooster uw auto in worden geblazen. 

 Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Een Škoda-monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen?

De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd. Voor klantenkaarthouders is de aircocheck 1x per jaar gratis.

 

Airco-onderhoudsbeurt €99,-.

Airco-geurbehandeling €59,-. 

 Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem; lekkage en/of defecten uitgesloten.

- Controle werking van de essentiële onderdelen
- Controle van de koelende werking
- Controle van de kwaliteit van het stof- en pollenfilter
- Controle drukbeveiliging, lekdichtheid
- Drukbeproeving
- Leeghalen, vacumeren en afvullen

Nu tijdelijk airco onderhoud voor €99,-!

 

Een airco-geurbehandeling (€ 59,-) verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een vieze airco worden beperkt. Het is aan te raden om dit 1x per jaar te laten doen.

Tip: Het regelmatig laten controleren van uw airco door de Auto Hoogenboom ŠKODA-dealer is een slimme zet. Airco-onderhoud wordt immers niet standaard meegenomen bij een onderhoudsbeurt.