Airco service SEAT

Template_Banner_1920x640_Airco_service_1.png

Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Meer dan een leuk weetje. Het bewijst dat een goed werkende airconditioning van belang is omdat uw airco de kwaliteit van de lucht die u inademt bepaalt. Maar bent u zich ervan bewust dat elke airco regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te kunnen presteren?

Airco

Zonder onderhoud kunnen vitale onderdelen van het aircosysteem schade oplopen. Laat uw airco daarom regelmatig checken. Dan voorkomt u bijvoorbeeld lekkage van het koudemiddel, met hoge kosten tot gevolg. Auto Hoogenboom voert graag een Aircocheck, Airco geurbehandeling of een Airco onderhoudsbeurt voor u uit.

De Airco service van Auto Hoogenboom:

SEAT Service Partner | Aircocheck SEAT Service Partner | Stof- en pollenfilter

Aircocheck, €19,95

Laat regelmatig een Aircocheck uitvoeren. Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur en de druk van het systeem en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Wijst de check bijvoorbeeld uit dat er te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.

 

Vervangen stof- en pollenfilter, vanaf €19,95

Het vervangen van stof- en pollenfilter (v.a. € 19,95) is een optie als de monteur heeft geconstateerd dat het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen niet meer voldoende tegenhoudt. Kwalitatief goede en dus gezondere lucht zal na het vervangen beter door het rooster uw SEAT in worden geblazen.

 SEAT Service Partner | Airco geurbehandeling    SEAT Service Partner | Airco onderhoudsbeurtl

Airco-geurbehandeling, € 59,00

Schimmels en bacteriën in de airco zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens een geurbehandeling wordt het systeem volledig gereinigd. Waardoor schimmels, bacteriën én nare luchtjes verdwijnen.

Hou het koel in uw auto; maak vandaag nog een afspraak bij uw Auto Hoogenboom.

Tip

Het regelmatig laten controleren van uw airco door uw SEAT Service Partner is een slimme zet. Airco-onderhoud wordt immers niet standaard meegenomen bij een onderhoudsbeurt.

 

Airco-onderhoudsbeurt, € 99,00

Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan uw airco het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de Airco onderhoudsbeurt, inclusief Aircocheck, inspecteren we het aircosysteem en vullen we het volledig af. Bovendien doen we een speciale fluortoevoeging, zodat we een eventuele lekkage in een later stadium makkelijker kunnen traceren. Reparatie van lekkages en andere mankementen is niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Die voeren we alleen uit na advies en in overleg met u, en na uw goedkeuring van de offerte.

Nu tijdelijk airco onderhoud voor €99,-!