Airco service Audi

Template_Banner_1920x640_8_Airco_Service_Audi.png

Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ tot 30% minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Meer dan een leuk weetje. Het bewijst dat een goed werkende airconditioning van belang is omdat uw airco de kwaliteit van de lucht die u inademt bepaalt. Maar bent u zich ervan bewust dat elke airco regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te kunnen presteren? Maak gebruik van de Airco Service van Audi Centrum Rotterdam en laat een Aircocheck uitvoeren.

Airco service.

Alles voor uw Audi.

Aircocheck: €19,-.

Airco service.

Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Een monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

Tijdens de aircocheck worden de volgende punten gecontroleerd:
- Controle van de werking van essentiële onderdelen
- Controle van de koelende werking
- Controle van de kwaliteit van het stof- en pollenfilter

Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen. Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Audi zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Audi Centrum Rotterdam biedt u diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Airco-geurbehandeling: €59,-.

Stof- en pollenfilter: vanaf €19,95.


Een airco-geurbehandeling is nodig wanneer er nare luchtjes in de auto zitten, u allergische reacties heeft of een aandoening aan uw luchtwegen.

Schadelijke micro-organismen, die een onaangename geur veroorzaken, verdwijnen door middel van een airco-geurbehandeling uit uw auto en uw Audi ruikt weer heerlijk fris.

 

Een stof- en pollenfilter filteren stof, uitlaatgassen en pollen uit de buitenlucht. Bij een hoge mate van schadelijke stoffen in de lucht, zoals in de Randstad, of bij gevoeligheid voor stof of pollen, raden wij aan om buiten de onderhoudsbeurten om, dit filter wat vaker te vervangen. Hiermee houdt u de kwaliteit van de lucht in uw auto optimaal.

Airco-onderhoudsbeurt: €99,- 


 

 

Tegen het actietarief van €99,- (t/m 31 mei 2017) bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem; lekkage en/of defecten uitgesloten.

- Controle van de werking van essentiële onderdelen
- Controle van de koelende werking
- Controle van de kwaliteit van het stof- en pollenfilter
- Controle drukbeveiliging, lekdichtheid
- Drukbeproeving
- Leeghalen, vacumeren en afvullen
Nu tijdelijk airco onderhoud voor
€99,- i.p.v. € 129,-!

Tip: Het regelmatig laten controleren van uw airco door Audi Centrum Rotterdam is een slimme zet. Airco-onderhoud wordt immers niet standaard meegenomen bij een onderhoudsbeurt.