Wat is mijn auto waard Auto Hoogenboom Rotterdam

Wat is mijn auto waard?

Je rijdt alweer een aantal jaar in je huidige auto. Met veel plezier, daar niet van maar zo langzamerhand vind je het toch tijd voor een opvolger. Je hebt al eens rondgekeken maar bent er nog niet helemaal uit. Eigenlijk zou je eerst wel eens willen weten hoeveel je eigen auto eigenlijk waard is. En voor een taxatie/waardebepaling van je auto ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik wil weten wat mijn auto waard is.

Wij helpen je graag en maken aan de hand van foto's en omschrijving van je huidige auto een inruilvoorstel voor je.

Een taxatie aanvragen is mogelijk op een voorraad auto, nieuw en occasions. Ga hiervoor naar een voorraadauto die je interesse heeft en klik op 'Ik heb interesse'.

Een aanvraag op een model in plaats van een specifieke voorraadauto doe je via onderstaande knop die gaat naar het taxatieformulier. Kies een model waar je interesse in hebt en vul vervolgens je gegevens in voor een inruilvoorstel.

Hoe wordt de waarde van mijn auto bepaald?

Wij stellen een aantal reële voorwaarden aan de auto en daarvoor willen wij, om een goede inschatting te kunnen maken, graag je auto zien. De inruilwaarde wordt onder andere bepaald door het merk, model, type, bouwjaar, kilometerstand en de staat van de auto.

Stuur daarom een aantal foto's van je auto mee bij het taxatieformulier. Langsrijden bij een van onze vestigingen kan natuurlijk ook!

Wat is jouw auto waard?
Vraag een inruilvoorstel aan

Een inruilvoorstel vraag je in 3 simpele stappen aan.

Inruilvoorstel: stap 1
Taxatieformulier 1
Inruilvoorstel: stap 2
Taxatieformulier 2
Inruilvoorstel: stap 3
Taxatieformulier 3