Vw1825 01 Dealerbanner Elektrisch Rijden 980X363Px

Volkswagen, just electric.

Bij Volkswagen maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Dat doen we al met de e-Golf en e-up!, maar binnenkort kun je daar ook onze ID. modellen bij optellen. Stuk voor stuk innovatieve en vernieuwende modellen, maar altijd met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Gewone Volkswagens, maar dan elektrisch. Wat wil je nog meer.

  • Elektrisch rijden voor iedereen
  • Elektrisch wordt betaalbaar
  • Nieuw bereik tot 550 kilometer
  • Ongekende dynamiek
  • In alle vormen en maten
Interesse in een elektrische Volkswagen?
Neem contact met ons op

Speciaal voor iedereen

Het is tijd voor elektrisch rijden voor iedereen.

De ID. Family brengt je niet alleen van A naar B. Elk ID.-model luistert naar je, praat tegen je en leert van je. Hij is als een vriend waarmee je moeiteloos elke bestemming bereikt, dankzij de snelladende en grote accu. Het is een auto met net zoveel energie als jij. Een auto waarmee je verder komt.

Id 1
Elektrisch wordt betaalbaar

Met de ID. Family wordt elektrisch rijden betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Zo komt de ID.3 1st met een vanafprijs onder 40.000. Omdat een verandering pas echt positief is als we er allemaal onderdeel van uit maken.

Vw Vizzion 02 0431 04
Nieuw bereik

Met de volledig elektrische Volkswagen ID. Family behaal je nieuwe mijlpalen. Letterlijk. Dankzij een actieradius tot 550** km rijd je moeiteloos en CO2-neutraal naar je bestemming.

190411 Vw Id Hub Proof Points 3
Ongekende dynamiek

Vaarwel versnellingsbak, hallo elektrische acceleratie! Milieubewust rijden is eindelijk spannend geworden met de ID. Family. Zonder te schakelen zijn we onderweg naar een nieuw tijdperk van elektrisch rijden: autonoom, intuïtief en connected.

190411 Vw Id Hub Proof Points 2
Voel je verbonden

Een ID. rijden betekent meer dan gewoon autorijden. Intelligente technologie praat met je, leert van je en assisteert je waar en wanneer jij het nodig hebt. Daarmee is interactie tussen bestuurder en auto opnieuw uitgevonden.

Id 2
In alle vormen en maten

Het nieuwe rijden moet voor iedereen zijn. Daarom geeft elk Volkswagen ID.-model op zijn eigen manier antwoord op verschillende mobiliteitsbehoeften. Maar hoezeer de concepten ook verschillen, ze laten stuk voor stuk zien hoe intuïtief en autonoom reizen in de toekomst zal zijn.

* De prijsindicatie voor de ID.3 1ST van € 40.000 is gebaseerd op de Duitse prijsstelling.
** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.