Volkswagen Bedrijfswagens E Crafter Elektrisch Rijden 2021

Volkswagen Bedrijfswagens: Elektrisch rijden

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

  • Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Verschil moet er zijn.
  • Innovatieve aandrijving. De vertrouwde laadruimte
  • Veel mogelijkheden voor het opladen van jouw elektrische bedrijfswagen

Duurzaam ondernemen

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – ze kiezen voor volledig elektrisch vervoer. Zo dragen zij hun steentje bij aan een duurzamere wereld én het is een goed argument om met jou als duurzame partner samen te werken.

Met de e-Crafter maakt Volkswagen Bedrijfswagens dit mogelijk! Dit populaire model is er in bestelwagen, Pick-up en Kipper uitvoering.

Meer weten over zakelijk elektrisch rijden?
Lees hier de voordelen en meer!

De toekomst vandaag. De elektrische auto's van Volkswagen Bedrijfswagens

We delen hier alle huidige en nog te verschijnen (~) elektrische Volkswagen Bedrijfswagens met je. Neem een kijkje in de toekomst!

Vragen over elektrisch rijden? Wij helpen je graag
Stel je vraag hier of open de chat

Op de hoogte blijven van elektrische Volkswagen Bedrijfswagens?

Laat je gegevens achter en wij laten weten wanneer er nieuws bekend wordt gemaakt.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.