Virtual Car Consult Header Hoogenboom

Virtual Car Consult voor Volkswagen

Kan je het je voorstellen? Dat je enkel en alleen in de showroom kan zien welke auto's er beschikbaar zijn. En dat je handje contantje een auto afrekent? Die tijd is 'gelukkig' al even voorbij en er komen steeds meer mogelijkheden en innovatieve voorzieningen in de (digitale) showrooms bij. Niet alleen omdat het kan maar voornamelijk om jou te helpen tijdens je zoektocht naar je nieuwe auto. De reis van oriëntatie tot aflevering van de auto maken wij voor jou graag zo plezierig en gemakkelijk mogelijk.

Wat is een Virtual Car Consult?

Daarom introduceren wij als eerste dealer in Nederland het Virtual Car Consult. Het wat...? Ik leg het even uit. Het Virtual Car Consult is een video belafspraak met een van onze verkoopadviseurs. Waarom heb je dit nodig?

Naast je drukke dagelijkse schema ben je niet altijd in de gelegenheid om ons in de showroom op te zoeken tijdens openingstijden maar met een Virtual Car Consult kunnen we al je vragen, waar en wanneer het jou uitkomt, beantwoorden en bovenal laten zien waar we het over hebben.

Wanneer gebruik je een Virtual Car Consult?

Om maar wat voorbeelden te noemen:

  • Je wilt weten welke verschillende financieringsvormen er zijn en welke het beste bij jou past.
  • Of je bent er echt aan toe om die mooie auto helemaal naar jouw smaak samen te stellen.
  • Zelfs het maken van de offerte doen we via een Virtual Car Consult.
Interesse in een Virtual Car Consult of weten hoe het werkt?
Lees snel verder en plan een Virtual Car Consult