Header Auto Accessoires herfst Auto Hoogenboom Rotterdam

Last van een herfstdip? Van deze 5 accessoires gaan jij én je auto weer stralen

We kennen het allemaal. De herfstdip. Het is een dag zoals alle andere. Je staat op het punt om naar je werk te gaan dus trek je je jas aan, pakt je autosleutel en trekt de voordeur open. Meteen wordt je verwelkomd door een ouderwets lekkere Hollandse stortbui. Nou dit doet je ochtendhumeur geen goed… Was het maar weer zomer!☀️

5 essentiële herfst-accessoires

Maar hoe zou je je voelen wanneer je goed voorbereid bent op onstuimig weer? En hoe doe je dat eigenlijk? Wij helpen je humeur van de regen in de drup zonneschijn met 5 essentiële herfst-accessoires voor jou en je auto die het je allemaal net wat gemakkelijker maken. Zo kom jij de herfst wel door.

Herfst Volkswagen Audi Seat Skoda-auto-accessoires herfst Auto Hoogenboom Rotterdam

🌧️1. Rubberen vloermatten

Plassen regenwater, losliggende blaadjes die je doen vergeten dat er tegels in je tuin liggen en modder. Allemaal bijkomstigheden van de herfst. En we stappen er allemaal over- en doorheen. Vieze schoenen tot gevolg en zeer waarschijnlijk ook een vieze auto. Of doe jij je schoenen in een plastic zak wanneer je instapt? Wij begrijpen het, dit is veel te veel moeite. Je hebt haast. En daardoor alles behalve schone veloursmatten. Dit zijn de stoffen matten die op de vloer van je auto liggen.Kies daarom in het najaar voor de rubberen variant. Voor bijna ieder model auto zijn er speciaal op maat gemaakte rubberen mattensets beschikbaar. Deze leg je dan in plaats van je stoffen versie in je auto. Het resultaat? De bekleding van je auto is beschermd tegen vieze schoenen met modder, grassprietjes en blaadjes en zo houd je je auto veel makkelijker schoon.

Vind de rubberen mattenset voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA

🧭2. Navigatie update

Rijdend in je auto zoeken naar je route omdat je de weg niet precies weet of verkeerd gestuurd worden door je navigatie. Niks frustrerender dan dat toch?

Wil je je tussen de talloze buien en files in de herfst niet verloren rijden? En kalm op je bestemming aankomen? Zorg dan voor een geupdate navigatiesysteem. Wegen veranderen namelijk steeds, ze worden aanpast of zelf geheel nieuw aangelegd. Grote kans dus dat je huidige navigatiesysteem alweer verouderd is.Zo ga je weer de weg op met de actueelste wegeninformatie en kies je in no time de beste route naar de plaats van bestemming.

Update de navigatie van je Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA

🚘3. Ruitenwissers

Waar denk je als eerste aan als druppels je voorruit bezaaien en je het zicht ontnemen? Juist, bah het regent! En tegelijkertijd zet je de ruitenwissers aan.

Goede ruitenwissers zijn belangrijk. Ruitenwissers zorgen voor goed zicht als het regent, hagelt of sneeuwt en maken je ruiten, als het goed is streeploos schoon. Zijn de ruitenwissers van jouw auto nog van goede kwaliteit? Of laten ze strepen achter tijdens het wissen? Dan is het namelijk tijd voor nieuwe.Zorg ervoor dat je de wissers op tijd vervangt. Naast dat het voor jezelf lastig is, is het gevaarlijker in het verkeer om versleten wissers te blijven gebruiken. Voor iedere auto zijn er op maat gemaakte ruitenwissers.

Bestel je ruitenwissers via ons onderhoudsofferte formulier
Vraag een offerte aan

✨4. Spatlappen

Je auto schoonmaken is een hele klus, mits je een abonnement op de wasstraat hebt natuurlijk. Voor de rest van ons moeten we er toch aan geloven en zelf het emmertje sop ter hand nemen. Je auto schoon houden is een andere tak van sport. Blijft je auto langer schoon, dan kan de gevreesde wasbeurt ook nog even worden uitgesteld. En dat willen we.

Een welkom hulpmiddel hierbij zijn spatlappen. Spatlappen zorgen ervoor dat het vuil wat normaal gesproken van het wegdek opspat tegen en onder je auto, zoals water, modder en kleine steentjes, tegengehouden worden. Dit is hetzelfde idee van een spatscherm achter je fornuis. De enthousiaste keukenprins(es) kan dit vast beamen.Terug naar de spatlappen. Er zijn voor alle 4 de banden spatlappen beschikbaar. Naast het minder snel vies worden van de auto, wordt de lak hiermee ook beschermd tegen steenslag.

Vind direct de passende spatlappen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA. Wij monteren deze accessoires uiteraard gratis op afspraak.

☔5. Paraplu

Oke, dit is er eentje voor jezelf. Dat mag ook weleens vinden wij. Wat is nou echt onmisbaar als je de deur uit wil stappen in de herfst?

Een paraplu natuurlijk. Het ene moment is het zonnig en drie keer met je ogen knipperen en het kan alweer regenen. Van het weer kan je niet op aan. Van je eigen voorbereiding wel. Ga stijlvol de deur uit met een matchende paraplu bij je auto.

Heb je een GTI? Dan is deze paraplu echt iets voor jou!Bekijk ze allemaal en vind de paraplu die bij jouw Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA past.