Vacature Marketing Manager Automotive Auto Hoogenboom Rotterdam 2

Vacature: Marketing manager bij Auto Hoogenboom

Als Marketing manager bij Auto Hoogenboom kom je te werken op onze vestiging in Rotterdam-Zuid. Samen met je marketing collega's, werk je in een marketing team van vier personen. Jij geeft leiding aan je team en helpt hen zich verder te ontwikkelen.

Marketing zit in jouw bloed! Jij stelt moeiteloos de marketingplanning op met een duidelijke onderverdeling in lange- en korte termijn plannen en campagnes. Samen met je team stroop je de mouwen op en maak je deze planning waar.

Als marketing manager ben jij de spil tussen vrijwel alle verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Jij zorgt er dan ook voor dat je continu in contact staat met onze Business Unit Managers en op de hoogte bent van de behoeftes, zodat je hierop in kunt spelen.

Nu al enthousiast?
Solliciteer direct!
Auto Hoogenboom Rotterdam Marketing Manager Vacature Automotive

Daarnaast kun je campagnematig samenwerken met zowel collega’s als externe brand marketeers en ben je een echte alleskunner. Je bezit alle kennis op het gebied van socials, marketingtools, CMS, CRM, brand management, adobe, mailing tools en ga zo maar door. Niets is nieuw voor jou!

Jij bent namelijk de ondersteunende factor voor je team. Dit doe je uiteraard zonder jezelf te verliezen in teveel hands-on werk.

Natuurlijk is het een pré als je al enige ervaring hebt binnen de Automotive (zowel BtoC als BtoB), maar dit is zeker geen vereiste.

Auto Hoogenboom Volkswagen Rotterdam Zuid

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fulltime functie aan binnen Auto Hoogenboom, onderdeel van Pon Holdings.

Je werkt binnen een dynamische, op kwaliteit gerichte organisatie. Wij besteden veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Eens per 2 jaar voeren wij een medewerker tevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met de uitkomsten. Daarnaast bieden wij:

  Vacature Marketing Manager Automotive Auto Hoogenboom Rotterdam
  Ben jij enthousiast en heb je het gevoel dat deze baan je op het lijf geschreven is?
  Solliciteer direct!

  Over de organisatie

  Al ruim 80 jaar is Auto Hoogenboom actief in de Automotive en is dealer van de toonaangevende merken Audi, Volkswagen, ŠKODA en SEAT. Wij zijn als moderne en groeiende organisatie al sinds de oprichting actief in één van de belangrijkste economische regio’s van Nederland: Rotterdam. Bij Auto Hoogenboom werk je samen met enthousiaste collega’s iedere dag aan mooie uitdagingen. Onze organisatie is onderdeel van Pon, een wereldwijde organisatie van prachtige merken.

  Op dit moment vindt in de Automotive volop de transitie plaats van fossiele brandstoffen naar elektrisch rijden. De merken die wij vertegenwoordigen hebben de ambitie om een leidende rol in deze transitie te nemen, hiervoor is inmiddels een flink modellenoffensief gestart. Denk hierbij aan de Volkswagen ID.3, ID.4, Skoda Enyaq, Audi e-tron en e-tron GT.

  Kortom volop kansen en uitdagingen in de Automotive. Help ons mee om Auto Hoogenboom mee te transformeren en klaar te maken voor de toekomst. Hierbij gaat je aandacht uit naar de sales en after sales binnen onze organisatie.

  Bij Auto Hoogenboom werk je in een moderne en groeiende organisatie, met leuke collega’s en elke dag mooie uitdagingen. Auto Hoogenboom is onderdeel van Pon, een wereldwijde organisatie van prachtige merken.

  Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Hubrecht Hauzer, Marketing manager via hubrecht.hauzer@autohoogenboom.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.