Vacature Data Search Analist Automotive Auto Hoogenboom Rotterdam Zuid Holland Header

Vacature: Data / Search Analist bij Auto Hoogenboom

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een data / search analist. Je komt te werken bij de afdeling Marketing op onze vestiging in Rotterdam-Zuid. Deze afdeling bestaat momenteel uit een team van vier collega’s.

Data heeft voor jou geen geheimen! Momenteel staat onze data in verschillende systemen, maar hier ga jij verandering in brengen. Jij gaat onder andere aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analysemodellen en maakt analyses van zaken zoals klantwaarde, lead kwalificatie en customer lifetime value. Hiermee zorg jij voor relevante inzichten uit de beschikbare data. Je legt verbanden, trekt conclusies, informeert én adviseert de organisatie.

Het betreft een zelfstandige functie binnen een team, waarbij jij de echte data specialist bent. Jij bent het aanspreekpunt voor je collega’s en neemt ze mee in jouw wereld. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat je dit leuk vindt om te doen, maar ook dat je communicatief vaardig genoeg bent om je collega’s uitleg te geven.

Nu al enthousiast?
Solliciteer direct!
Vacature Data Search Analist Auto Hoogenboom Rotterdam Automotive

Natuurlijk ben je analytisch sterk én goed in staat data te vertalen naar klantbehoefte. Je kunt goed zelfstandig werken en beheert het proces van verzamelen en analyseren tot het opstellen van een concrete strategie tot in de puntjes. Daarnaast ben je zowel commercieel als creatief ingesteld en vind je het leuk om je collega’s wegwijs te maken in de verschillende systemen.

Geen vereisten, maar wel mooi meegenomen:

  • Ervaring met Syntec, Autoline, PlanIT;
  • Ervaring met Wordpress, Active Campaign;
  • Ervaring binnen Automotive, zowel BtoC als BtoB.
Auto Hoogenboom Volkswagen Rotterdam Zuid

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een zelfstandige functie als Data / Search Analist bij Auto Hoogenboom, onderdeel van Pon Holdings. Je werkt binnen een dynamische, op kwaliteit gerichte organisatie. Wij besteden veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij:

Vacature Data Search Analist Automotive Auto Hoogenboom Rotterdam Zuid Holland
Ben jij enthousiast en heb je het gevoel dat deze baan je op het lijf geschreven is?
Solliciteer direct!

Over de organisatie

Al ruim 80 jaar is Auto Hoogenboom actief in de Automotive en is dealer van de toonaangevende merken Audi, Volkswagen, ŠKODA en SEAT. Wij zijn als moderne en groeiende organisatie al sinds de oprichting actief in één van de belangrijkste economische regio’s van Nederland: Rotterdam. Bij Auto Hoogenboom werk je samen met enthousiaste collega’s iedere dag aan mooie uitdagingen. Onze organisatie is onderdeel van Pon, een wereldwijde organisatie van prachtige merken.

Op dit moment vindt in de Automotive volop de transitie plaats van fossiele brandstoffen naar elektrisch rijden. De merken die wij vertegenwoordigen hebben de ambitie om een leidende rol in deze transitie te nemen, hiervoor is inmiddels een flink modellenoffensief gestart. Denk hierbij aan de Volkswagen ID.3, ID.4, Skoda Enyaq, Audi e-tron en e-tron GT.

Kortom volop kansen en uitdagingen in de Automotive. Help ons mee om Auto Hoogenboom mee te transformeren en klaar te maken voor de toekomst. Hierbij gaat je aandacht uit naar de sales en after sales binnen onze organisatie.

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Hubrecht Hauzer, Marketing manager via hubrecht.hauzer@autohoogenboom.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.