Ssidebreedbeeld

ŠKODA Enyaq Preview bij Auto Hoogenboom

De ENYAQ iV is onthuld. Het nieuwe design is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. Ook is de bagageruimte opmerkelijk ruim: 585 liter. En we hebben 'm 29 september in onze showroom. Meld je aan en kom langs en ontdek deze nieuwe elektrische ŠKODA onder het genot van een hapje en drankje!

  • De eerste volledig elektrische ŠKODA
  • Actieradius tot 500km WLTP
  • 0-100 km/u in 6,2 seconden
  • Locatie: Zuiderparkweg 612
  • 29 september van 13:00 tot 19:00
100% elektrisch

Naast de enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 500km komen er ook verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder een variant met vierwielaandrijving die van 0 naar 100 km/u accelereert in slechts 6,2 seconden. Naar verwachting is de ENYAQ iV begin oktober te bestellen vanaf € 39.990.

Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk.

Vanwege grote drukte en belangstelling, is het helaas niet meer mogelijk om i.v.m. Corona maatregelen je aan te melden voor de Preview.

Mlfront
Mltankdop
Sdashboard
Breedbeeld 2
Mlachterbank

* Cijfers nog niet definitief bevestigd. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.